![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate ai ocazia sa-i prezinti unui "sectant" care este credinta adevarata. Esti dispusa sa ma inveti? Daca da, sa stii ca am un fix: sa-mi exemplifici orice invatatura cu gandirea si practica Sfintilor Apostoli ai Domnului Iisus Hristos (le gasim, din belsug, in Sfanta Scriptura). Sfantul Apostol Pavel a spus; "calcati pe urmele mele caci si eu calc pe urmele lui Hristos" (1 Corinteni 11:1). Asadar, poti sa-mi arati credinta adevarata? Daca da, voi avea multe intrebari de pus iar un credicios trebuie sa stie sa-si marturiseasca credinta cu ceva ce nimeni nu contesta: invataturile Domnului Iisus Hristos si ale Sfintilor Sai Apostoli (gasite numai in Sfanta Scriptura). Last edited by dormarunt65; 12.11.2013 at 21:06:08. |
|
|
||||
|
||||
|
Iarta-i Doamne,ca nu stiu ce fac!Numai bunul Dumnezeu le poate lumina drumul.
... Bucura-te Maria, cea plina de har, Domnul este cu tine. Binecuvantata esti tu intre femei si Binecuvantat este rodul trupului tau, Iisus, Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-Te pt noi pacatosii, Acum si-n ceasul mortii noastre, Amin. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor, Amin. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
| Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|
|