![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Ba nu. Crezul pe care-l citresc ortodocsii este putin modificat. In "original" se spunea "apostolica si catolica" (nu "apostoleasca si soborniceasca"). Asa ca daca este sa atribuim Crezul unei biserici istorice, putem spune ca biserica catolica este cea mai indreptatita. Este prima data cand aud asa ceva. Se vede fortarea interpretsarii. Nu crezi ca ar fi mai bine sa le dam credit Sfintilor Apostoli? Ei nu-si faceau semnul crucii. Au gresit? Are baza biblica. Se bazeaza pe Cuvantul lui Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Asta am citit. Si are logica. Altfel, ce ar simboliza? Din pacate, lipsa unor dovezi istorice o aduce mai mult langa wiccanism(am reconstituit si noi din documente cum credem ca faceau cei din vremuri stravechi)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta mea personala nu are nicio baza istorica. Are la baza doar voia Domnului. Si aceasta nu o gasesc in istorie ci in Cuvantul lui Dumnezeu. P.S. A nu se intelege ca ignor istoria. Se vede cum a lucrat Dumnezeu de-a lungul veacurilor si ajuta la intelegerea clara a profetiilor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ba da, cand nu cercetezi istoria, se cheama ca o ignori.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai trebuie sa stiu ceva? Cercetez istoria. V-am spus, ajuta la intelegerea modului cum lucreaza Dumnezeu (este un Dumnezeu al istoriei - nimic nu se intampla fara voia sau ingaduinta Sa) si ajuta la intelegerea profetiilor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Pe bune? Ban? Cand nu mai avea cum sa repete logica asta circulara?
Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted. Last edited by Patrie si Credinta; 15.11.2013 at 00:13:38. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|