![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau: una e sa strecori tantarul, ca pe urma sa vii sa inghiti camila, gen minciuni, ipocrizie, sectarism, la toate gasindu-le cate o scuza "duhovniceasca" pentru ca vin din partea unora care zic ce ne place noua sa auzim.
|
|||
|
|||
![]()
Vad ca ti-ai luat in serios rolul de apostol al cipului. Si uite-asa, tu ma acuzi de sectarism, eu, voalat, cu ipocrizie, de satanism.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu diferenta substantiala ca eu am argumente pentru ceea ce sustin, oferite chiar de tine, iar tu ai singurul talent de a da cu bata in noroi., fara sa-ti dai seama ca incerci inutil sa-i stropesti si pe altii, aratand in final, pe langa atitudinea sectara, singura a fi mizerabila.
|
|||
|
|||
![]()
De trecerea de la nume la numar se vor face raspunzatori in fata lui Dumnezeu toti cei care vor sustine dictatura biometrica. E un pacat, fapt prorocit si de parintele Arsenie Boca. Cine vrea asculta, cine nu sa procedeze dupa cum il taie capul.
Pentru mantuire, ascultam de Sfintii Parinti nu de apostolii cipului care au tupeul sa-i jigneasca direct si indirect, considerandu-se pe ei insisi mai mari si mai cu autoritate decat pe acestia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca secta mama deja lupta impotriva CNP -ului, tu inca mai ai CNP, ca rusul antipasaport prins cu pasaportul in buzunar? Citat:
Unde si cand a zis par. Arsenie Boca de vreo dictatura biometrica sau cipuri? Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te avertizez ca eu repet ce spun Sfintii Parinti, iar tu repeti ceea ce spune Antihrist. Ai grija de mantuirea ta. Aici ne putem apara o opinie din orgoliu sau din convingere, dar in fata lui Hristos suntem amandoi neputinciosi. Si eu si tu. |
|
|||
|
|||
![]()
Minciuna cu tupeu nu e mai credibila decat minciuna pur si simplu.
|
|||
|
|||
![]()
Mincinosul striga: Mincinosii!
|
|
|||
|
|||
![]()
Astept sa vedem unde a vorbit parintele Arsenie Boca despre cipuri si dictatura biometrica si vedem pe urma cine minte.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|