![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica este ierarhie sacramentala si administrativa, nu talk-show. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Iustin e cuvios. A suferit in inchisoare dar nu a murit acolo.
Mucenic e Mircea Vulcanescu de pilda. |
|
|||
|
|||
![]()
Si inca o data, discutia e cu totul alta.
Nimeni nu contesta meritele parintelui Iustin. Dar noi NU avem papi. Repet pentru a mia oara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mucenici nu sunt doar cei care au sfarsit in inchisoare. MUCENÍC ~ci m. 1) Persoană care îndură chinuri fizice sau morale pentru ideile, convingerile sale; martir. Intr-un punct suntem de acord: topicul are alta tema. Last edited by gabriela8; 24.11.2013 at 14:26:13. |
|
|||
|
|||
![]()
In sensul asta orice crestin e un mucenic, fiindca fiecare crestin are crucea lui de dus si nu putem ajunge la inviere fara sa trecem prin cruce.
Dar acesta e un sens mai larg. E bine sa nu ne jucam cu termenii fiindca asa orice crestin care moare poate fi declarat un mucenic. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am nimic contra canonizarii sale, dar parintele a gresit enorm cu trei lucruri:
1. definirea cipurilor electronice ca pecete finala sau macar prepecete; 2. nesupunerea fata de sinod; 3. interzicerea cuminecarii pentru mirenii care au acte cu cip incorporat (asta si a doua sunt cu adevarat grave pentru un sacerdot ortodox). Adevaratii vinovati morali de tevatura paranoida cu cipurile-ca-lepadare sunt, cred eu, danion vasile si altii ca el. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu esti in masura sa stabilesti vinovatiile calugarilor. Insusi Dumnezeu procedeaza cu duritate atunci cand nu doreste sa facem ceva. Cineva isi rupe un picior si nu mai urca intr-un avion care apoi se prabuseste. Am multe astfel de exemple. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by gabriela8; 24.11.2013 at 14:38:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lasa-ma sa ghicesc, e o informatie venita tot asa, pe un canal "de incredere", ceva absolut secret, de care doar adeptii trebuie sa stie, nu? Eu vad niste probleme aici, de la cele care tin de logica, comunicare, comuniune pana la punctul la care riscam sa ne apropiem de cele de ordin medical.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|