![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa sti ca si mie mi s-a intamplat sa visez astfel de exorcizari.
Inca din primii ani de viata am avut vise in care ma luptam in vis cu demonizati... Ii imobilizam, ii bateam, ii umilieam si rosteam tot felul de cuvinte (nu stiu de unde le stiam) in numele lui Dumnezeu si a lui Iisus Hristos. Nu imi era frica de ei, ci doar in unele momente in care credeam ca am scos demonul sau demonii din persoana resepctiva urmand sa observ ca ochii se faceau din nou negrii si incepea o noua lupta. Am tot felul de vise dinastea care nu ma sperie ca un cosmar adevarat, nu stiu din ce cauza dar nu sunt mai deloc speriat cand am astfel de vise. Pot sa spun ca si eu am avut o singura experienta din-asta mai paranormala, eram foarte mic, aveam probabil 5-6 ani. Pe atunci nu stiam ce rea e lumea, nu stiam prea multe de Dumnezeu si Diavol... eram prea pur ca sa zic asa. Ma aflam la casa bunicilor, nu mai tin minte exact ce anotimp era, insa stiu ca ma aflam de foarte mult timp in pat (aveam o ora de somn bine stabilita de batrani, nu cred ca depaseam orele 22:00, asta in cazul in care nu eram obosit). In seara respectiva pur si simplu nu aveam somn. Ca sa va explic putin circumstantele...probabil ca multi dintre voi care aveti bunicii/domiciliul in Ardeal (in cazul meu judetul Salaj), pe langa casa voastra, cu mai multe camere, aveti si o casa mai mica (numita cohe), o casa cu o singura camera-bucatarie. Ei bine dormeam acolo cu bunicii mei, iar in mijlocul camerei era pusa o patura care imparatea camera in 2. Acea patura fusese pusa acolo dinainte sa adorm eu pentru ca lumina trimisa de bec sa nu ma deranjeze. Bun, in pozitia in care ma aflam eu, puteam sa vad patul bunicilor care era paralel cu patul meu, dincolo de patul lor, era geamul (un geam mic care avea vedere in curtea din fata) si pe aceeasi perete cu geamul mic, era usa, insa nu avem vedere la usa deoarece ma bloca sa o vad, patura de care v-am spus mai sus. Stateam in pat inca de cand bunicii mei erau treji, dupa ceva timp acestia si-au terminat treburile, si-au spus rugaciunile si s-au bagat la somn. Eu tot nu intelegeam de ce nu pot sa adorm. Cred ca era trecut de ora 00:00, doar cred, nu stiu sigur dar la cat am stat in pat fara sa adorm, mi s-a parut foarte mult. La un moment-dat, ma uitam pe fereastra aceea mica, si am vazut o lumina alba...care parea sa fie un fel de stralucire sau o protectie pentru un corp... In momentul respecti eram uimit de ceea ce vedeam, nu imi era frica din cate imi aduc aminte, pentru ca pe atunci nu stiam ce este binele si raul. Acum vine partea interesanta...Am reusit sa imi dau seama (nu sa vad), ca lumina respectiva o sa intre in camera prin dreptul usii, insa acesta nu a deschis-o, a trecut pur si simplu prin ea. De ce va spun asta? Eu nu aveam vedere la usa camerei/cohei din cauza paturii, insa dupa aproximativ cateva secunde aceasta lumina a trecut doar jumatate prin patura din mijlocul camerei, jumate era trecuta de patura, si jumate in spatele paturii, nu stiu exact cum sa va explic. In momentul acela am simtit o pace... daca stau bine sa descriu, era un copil mai inalt ca mine cam cu un cap...avea haine albe si era protejat de aceasta lumina puternica, ciudat e faptul ca acea lumina nu lumina camera deloc, vedeam bine acel copilas si deja incepusem sa ma sperii putin, deoarece se uita fix la mine din mijlocul camerei...imaginati-va un copil care statea cu patura pana in dreptul nasului si doar ochii erau afara pentru a-l vedea. Tin minte ca ma uitam fix la el cu ochii larg deschisi. Dupa cateva secunde, am clipit... totul s-a dus! Poate ca multi ma veti crede nebun, sau ca somnul/oboseala imi juca feste, sau ca nu eram treaz ci defapt visam. Vreau sa va asigur ca nu a fost un vis, imi aduc aminte perfect ca in seara respectiva nu am avut somn deloc pana sa mi se arate acea persoana (daca e drept sa zic asa). Tin minte ca incercam sa nu ma foiesc si sa nu ma misc pentru a nu-si da seama bunicii mei ca eu sunt treaz la o ora asa de tarzie. Acum insa cred ca in noaptea respectiva, mi s-a aratat un inger, sau a fost chiar Iisus Hristos pe care il vedeam in forma de copilas. Nu inteleg de ce mi s-a aratat, insa stiu sigur ca Dumnezeu a avut un plan de mi s-a intamplat. In momentul de fata sunt pasionat de tot felul de fenomene paranormale. Ma documentez tot mai mult pe Internet, prin Biblie, prin documentare, filme si asa mai departe. Last edited by Ovidiu2013; 28.11.2013 at 08:40:14. |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca va uitati prea mult la serialul Supernatural si ati ajuns sa il "traiti"... am trecut si eu prin faza asta la un moment dat, si era de la filme "prea de tot".
Episoade de supernatural e posibil sa fi avut multi si nici a nu ne fi dat seama de asta. Eu am patit-o pe la 14 sau 15 ani. Inca nu stiu exact ce era cu omul acela, dar presupun ca era posedat de ceva (vorbea doua limbi deodata, una cred ca era engleza si cealalta habar nu am ce, ca nu semana cu nimic ce stiu - ca si cum as vorbi eu si ar vorbi cineva cu exact aceeasi voce peste mine-), avea ochii rosii (asta se poate explica prin lentile de contact), avea gheare (se poate explica prin unghii false...poate), si pe de-asupra mai era si albinos tipul. Ceea ce mi-a atras atentia a fost faptul ca vorbea doua limbri deodata, din care singurul lucru care se intelegea era "Satan" - de unde am tras concluzia ca era posedat- ca, fiind in mijlocul strazii, masinile nu il puteau claxona (la unele masini se vedea clar cum soferul apasa claxonul, dar nu iesea nici un sunet, si faptul ca pe cuplul care era in fata noastra, la vreo 3 metrii i-a zgariat pe umar (tipul isi facuseloc intre mine si prietena cu care eram atunci ca sa treaca; nu ne-a facut nimic), iar telefoanele nu mergeau (a incercat baiatul din cuplul din fata noastra sa sune la politie, si mai incercat un batranel, nici unul nu a reusit sa sune), iar din greseala (sau i-a trimis Dumnezeu) a aparut o duba de jandarmi, care a fost oprita de batranel si i-a zis echipajului ce s-a intamplat si i l-a artat pe om, iar cand l-au luat echipajul la intrebari, tipul era absolut normal: nu mai avea ochi rosii, nu ma avea gheaa si vorbea romana. Asta sincer m-a marcat, si desi au trecut aproximativ 8-9 ani de-atunci inca n-am reusit sa uit intamplarea, si mi-o amintesc cu exactitate. Imi amintesc pana si cum era impracat tipul acela. Scuzati greselile gramaticale sau lipsele de litere daca am. Last edited by Corinusha; 28.11.2013 at 08:58:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce ti s-a intamplat tie, dar ghiare? Hai sa fim seriosi...
Daca s-ar arata demonii/diavolii in public, s-ar intoarce multi la Dumnezeu. Ei nu vor sa se arate tocmai pentru ca noi sa zicem "Nu cred pana nu vad!" Si e posibil sa vezi si sa crezi abia cand ajungi in iad. |
|
||||
|
||||
![]()
prin ghiare vroiam sa zic de fapt unghii normale, dar deosebit de lungi (si aia se poate explica prin unghii false sau mai stiu eu ce).
Oricum, tipul avea ceva, pentru ca e absolut imposibil sa vorbesti doua limbi dodata, si nici una nu era romana, asta-i sigur. Eu raman la ipoteza mea ca tipul respectiv era posedat, alta expliatie ma buna nu am. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|