![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Va place melodiile de Marian Moise? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 87,04% |
Nu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 12,96% |
Votători: 108. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si sondajul mai avea nevoie de niste optiuni: "Nu cunosc, nu am auzit", "Unele" sau "Asa si asa.." |
|
|||
|
|||
![]()
Marian Moise nu este monah. Cine spune acest lucru nu il cunoaste; eu il cunosc. NU ESTE MONAH.
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de ce nu-mi merge siteul asta ? http://www.muzicapsaltica.co.cc/ e scris gresit sau de ce? |
|
|||
|
|||
![]()
...............
Last edited by ovidiu b.; 05.12.2013 at 17:18:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt 2 marian moise.unul din ei a fost pe muntele atos.
|
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca Alin nu mai intra pe mess. I-am dat add de cateva zile si nu mi-a raspuns. :)
De unde pot sa cumpar CD-urile cu Marian Moise? |
|
|||
|
|||
![]()
La acest cantaret ,este evident faptul ca are o voce minunata dar mai are ceva:canta cu mare har dumnezeiesc si cine asculta este impresionat.nu mai conteza daca respecta sau nu notatia psaltica ci ceea ce el transmite;dica mesajul lui Dumnezeu,acela de a veni la credinta dea asculta cu mare drag asemenea cantare.Eu ii doresc numai bine si sa continue sa ne incante pe noi cei care ii intelegem muzica si mesajul.!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cântările lui Marian Moise prezintă un ritm evident de MANELE (lălăială), departe de psaltică (cântarea plăcută Maicii Domnului). Să mă ierte, nu am nimic cu el, cândva i-am ascultat și eu acatistele și cântările. Dumnezeu să-l lumineze și să-l aducă pe calea cea dreaptă! ps: Cucuzel în traducere “cel cu glas îngeresc” Last edited by ovidiu b.; 05.12.2013 at 23:20:57. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
toate acatistele...! | myself00 | Rugaciuni | 0 | 26.05.2012 00:26:24 |
Marian Ene | marcel | Generalitati | 8 | 21.05.2012 21:39:09 |
Acatiste cantate de Parintele Dumitru | a1ynsudyty | Muzica Bisericeasca | 2 | 08.10.2010 16:49:43 |
Marian Ene | marcel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 30.08.2009 16:32:46 |
|