![]() |
![]() |
|
#11
|
||||
|
||||
![]() Citat:
”Ești sigur” că murătulile, borșul și drojdia de bere conțin metilcobalamină? :) Adică vreau informații de pe saituri credibile. De unde obține bacteria cobalt cînd punem varza, gogonelele sau castraveții la murat? În drojdia de bere se pare că ar fi: http://www.lhsc.on.ca/lab/metals/elements/27co.htm . Cică Green leafy vegetables (oricare?!) ar avea 20-60 micrograme de cobalt la suta de grame http://apjcn.nhri.org.tw/server/info/books-phds/books/foodfacts/html/data/data5p.html Despre spirulină părerile sînt împărțite că ar conține b12. Am întrebat pe net o nutriționistă vegană din Tm cît m-ar costa o întîlnire pentru a afla numele unor cărți serioase despre surse vegetale de b12 și n-a răspuns nimic...
__________________
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 05.12.2013 at 12:29:54. |
|