![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nimeni nu poate să slujească la doi domni, căci sau pe unul îl va urî și pe celălalt îl va iubi, sau de unul se va lipi și pe celălalt îl va disprețui; nu puteți să slujiți lui Dumnezeu și lui mamona. Matei 6, 24 Totuși, nici femeia fără bărbat, nici bărbatul fără femeie, în Domnul. I Corinteni, 11, 11 Acum arata-mi si tu un verset din Biblie, prin care este admisa homosexualitatea. Pana una, alta, iti dau eu versetele acestea, ca sa te lamuresti: Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci și femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii; Asemenea și bărbații lăsând rânduiala cea după fire a părții femeiești, s-au aprins în pofta lor unii pentru alții, bărbați cu bărbați, săvârșind rușinea și luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor. Romani, 1, 26-27 Last edited by Miha-anca; 06.12.2013 at 00:12:30. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tind sa cred ca mai degraba cu a doua, pentru ca pe alte topice ceea ce ai scris nu lasa loc pentru astfel de dileme. Citat:
Dar cred ca e o veste buna, daca iti spun ca esti rauvoitoare/rautcioasa nu cred ca te superi, ceea ce nu cred ca s-ar intampla daca ti-as fi pus un diagnostic de retard intelectual.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.12.2013 at 16:36:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Care este esența ortodoxiei pentru tine?
Last edited by ovidiu b.; 07.12.2013 at 18:45:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Esti off-topic, stii asta. Cine nu intelege un verset din Biblie, ca cedl pe care l-am postat? Doar un ateu ca Mirean.
|
|
|
|||
|
|||
|
Bună scuza...
Să înțeleg că tu ai dreptul să le dai altora în cap cu ortodoxia. |
|
|
|||
|
|||
|
Asta ai inteles, ovidiu b? Cam putin si pe deasupra si gresit. Incearca sa urmaresti firul conversatiei inainte de a face afirmatii ca cea de mai sus. Doar un sfat bun pentru tine.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 12.10.2010 00:02:47 |
| Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 19:22:02 |
| Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 03:30:05 |
| Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 12:20:37 |
| Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 21:23:30 |
|
|