![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Doar atat ati vazut in TOATE postarile mele?! Cand am pus in ghilimele credinta nici macar nu m-am referit la dvs, am zis-o la modul general, si imi pare rau ca v-ati simtit;nu ma asteptam.
Am zis si repet: e bine sa il avem pe Iisus ca model,dar topicul se refera la persoane laice,nu la persoane din Biserica, de aia ziceam cateva postari mai incolo ca nu are rost polemica asta, ci pur si simplu daca avem vreun model in vreo persoana laica sa scriem. Adminul din pacate nu vede multe; nu il condamn, pentru ca sigur are si dansul si alte treburi:un loc de munca, o familie, o viata sociala si o viata spirituala. Daca voi fi banata,asta e, desi nu cred cam-am luat de nimeni si NU am blamat ortodoxia. Prin faptul ca eu nu cred x si y, nu inseamna ca blamez. Am mai spus asta de multe ori. Si cand zic ceva lui x sau y nu o zic pentru ca e ortodox, ci pentru ca acelasi lucru i l-as zice si daca ar fi areu sau de alta religie. V-am mai zis, pentru mine conteaza mai mult sa fi OM, nu conteaza ca esti ateu, ortodox sau de orice alta religie. Cand nu sunt de acord cu o idee, aia nu inseamna ca blamez ortodoxia. Esti om cu mine, sunt om cu tine. Ortodox autentic e acela care se ingrijeste mai mult de propria mantuire si de relatia cu Dumnezu, nu ala care abia asteapta sa vina cineva pe forum care e in dezacord cu el, sa se poata lua de el si sa-l forteze sa plece. TOTI suntem oameni, fie ca va place,fie ca nu va place, iar daca noi astia prosti si necredinciosi ne vom mantui, asta nu o stiti nici voi, nici noi; doar Dumnezeu stie si nimeni altcineva. Si da, cu toate ca poate nu iti vine sa crezi, am invatat si de pe forum, pentru ca, dupa cum stiti, e legat de un site ortodox. Si am invatat multe si de la Yasmina de exemplu (sa-mi fie cu iertare daca va supar ca va dau ca exemplu) , dar nu toata lumea e la fel. Tot se dau exemple ca daca vrei sa traiesti ortodox nu fi asa si altfel, dar atributele care nu au ce cauta la ortodocsi se pare ca toti le au. Eu macar recunosc ca nu sunt si nici nu voi ajunge vreodata un crestin ortodox autentic, pentru ca sunt mult prea plina de pacate, chiar si spovedite, dar tot sunt muuulte pacate. Nici macar nu ma pot considera o crestina daca e pana acolo, pentru caam ceva lacune pe ici si colo si gresesc mereu, dar sunt om simplu si nu am asteptarea sa devin vreo sfanta. In fine, inchei aici pentru ca sunt total pel anga subiect Last edited by Corinusha; 11.12.2013 at 16:19:42. |
|