![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Prezervativul nu protejaza de boli, 95% au gauri. Luati un balon si suflati aer in el. Apoi il legati la gura. Peste cateva zile se va dezumfla. Are gauri minuscule pe unde in timp se pierde aerul.
La fel si prezervativul are gauri minuscule pe unde trece infectia. In tara la est de noi au vrut peste 1 milion de femei sa castige ceva bani. Acum au 1,5 milioane de infectati cu SIDA. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Balonul nu se dezumfla fiindca are gauri minuscule ci pentru ca nu poti lega gura atat de bine incat sa nu exista pierderi de aer. Si nu te infectezi cu SIDA, te infectezi cu virusul HIV care in timp declanseaz SIDA. Nu speria oamenii degeaba.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O fisura intr-un prezervativ este de aprox. 0,005 mm. ( vezi : http://goo.gl/484hfy ) Deci virusul HIV poate trece cu usurinta "in partea cealalta", si astfel va avea loc infectarea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Morala (sic) e simplă: relații intime doar cu soțul/soția.
|
||||
|
||||
![]()
Mda,morala este buna,relatii numai cu sotia/sotul. Simplu si frumos !
Ce te faci cand trebuie sa te duci la dentist sau ginecolog/urolog iar aia nu si-au sterilizat sculele in conformitate cu normele? Ce te faci cand sotul/sotia este deja infectat(a)??
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Glumesc desigur ...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cum e la altii dar unde am fost eu nu stateai asa...
Tu oferi spre protectie sfaturi de fidelitate conjugala,insa acest virus nu se transmite cu precadere numai pe cale sexuala.
|
||||
|
||||
![]()
Și care-i legătura cu angoasa provocatorului nostru?