Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2013, 18:27:18
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Pur si simplu Ortodoxia nu e compatibila cu numarul de om al carui semn este 666, predecesorul pecetii antihristice. Iar tu vrei sa ma convingi ca este compatibila. Nu e frumos. Rad copiii de tine.
In ortodoxie nu estea conceptul de "numar de om al carui semn este 666".
Adica nu are vreo interpretare anume, doar la neoprotestanti de unde ati preluat voi.

Acum, succes in a demonstra ca ortodoxia e compatibila cu importurile de invatatura neoprotestanta.

Citat:
Nici cu internetul nu trebuie exagerat. Te folosesti tu de el, nu el de tine. Stie lumea ce scrii. Ei, bine, atunci scrii pe internet ceea ce-ti asumi. Dar internetul nu te insoteste ca un document. Spuneai ca poti sa lasi acasa documentele. Bravos! Ca sa iei amenda?
Sa vedem legea care spune ca trebuie sa cari pasaportul cu cip dupa tine.
Nu exista asa o lege?
Atunci e ca si Internetul, nu esti obligat sa-l cari dupa tine.
Ca sa nu mai zic ca in pasaport nu scrii ce gandesti, asa cum scrii pe Internet.
Deci un vot negativ in plus, pentru internet vizavi de dreptul la intimitate.

Nici vizavi de buletin nu cred ca exista o astfel de lege, daca exista te rog sa o indici.

Citat:
Undeva am gasit o postare a ta care m-a incantat. De ce nu-ti mentii pozitia? Spuneai acolo despre sfatul diavolilor si despre prigoana asupra credintei care se manifesta acum intr-o forma diferita in comparatie cu perioada comunista, prin ademenirea omului spre a-L pune pe Dumnezeu pe locul doi. De fapt, cred ca spunea asta si parintele Calciu. De ce nu aprofundezi ideea? Vrei sa pari mai interesant cand te joci cu vorbele ca un copil nazdravan?
Oricat as aprofunda-o, la dogmele cipofobe tot nu ajung.

Citat:
Vrei sa ma umpli si pe mine de pace si de bucurie?
Pai lasa sectarismele si ajungi si la asta, singurica.

Last edited by AlinB; 20.12.2013 at 18:29:31.
Vechi 21.12.2013, 10:55:57
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Acum, succes in a demonstra ca ortodoxia e compatibila cu importurile de invatatura neoprotestanta.
Ti-au spus atatia sa nu te mai crezi ava sau papa, ca nu esti nici una, nici alta, iar aprecierile tale starnesc zambete.
Vechi 22.12.2013, 19:29:02
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:

Sa vedem legea care spune ca trebuie sa cari pasaportul cu cip dupa tine.
Nu exista asa o lege?
Atunci e ca si Internetul, nu esti obligat sa-l cari dupa tine.
Ca sa nu mai zic ca in pasaport nu scrii ce gandesti, asa cum scrii pe Internet.
Deci un vot negativ in plus, pentru internet vizavi de dreptul la intimitate.

Nici vizavi de buletin nu cred ca exista o astfel de lege, daca exista te rog sa o indici.
Nu te supara, dar nu poti compara internetul cu pasaportul sau cartea de identitate cu cip. E drept ca prin ce scrii poti fi urmarit, insa pe internet iti poti da identitate falsa ori documentele personale contin informatii clare si explicite despre persoana. Ca il ai asupra ta sau nu, este irelevant de vreme ce ai semnat primirea lor. Sa nu fim ignoranti!
Vechi 22.12.2013, 20:35:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Nu te supara, dar nu poti compara internetul cu pasaportul sau cartea de identitate cu cip. E drept ca prin ce scrii poti fi urmarit, insa pe internet iti poti da identitate falsa ori documentele personale contin informatii clare si explicite despre persoana. Ca il ai asupra ta sau nu, este irelevant de vreme ce ai semnat primirea lor. Sa nu fim ignoranti!
Dulce naivitate, credulitate...si mai vorbesti de ignoranta. Altora, desigur.
Vechi 22.12.2013, 21:22:17
Senior Member

Implicit

Citat:
Dulce naivitate, credulitate...si mai vorbesti de ignoranta. Altora, desigur.
Prefer "naivitatea" mea...
Vechi 22.12.2013, 22:51:39
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Prefer "naivitatea" mea...
Stii cum e, barna proprie e mai placuta decat paiul altuia.

Pentru informarea ta, pe Internet esti anonim doar pentru una ca Antonia, care nici ea nu stie prea multe.
Cine vrea sa afle cine esti de fapt, unde locuiesti, nu e o problema.
Despre cum gandesti, nu mai zic.

Chiar daca n-ai scrie pe forumuri, bloguri si trimite e-mail -uri, e suficient sa se uite la ce site -uri vizitezi.

Semnatura vizavi de actul de identitate ce relevanta are?
Vechi 24.12.2013, 20:19:50
Senior Member

Implicit

Citat:
Stii cum e, barna proprie e mai placuta decat paiul altuia.

Pentru informarea ta, pe Internet esti anonim doar pentru una ca Antonia, care nici ea nu stie prea multe.
Despre cum gandesti, nu mai zic.

Chiar daca n-ai scrie pe forumuri, bloguri si trimite e-mail -uri, e suficient sa se uite la ce site -uri vizitezi.

Semnatura vizavi de actul de identitate ce relevanta are?
Si totusi semnarea unui document biometric este altceva. Stiu foarte bine ca sunt cunoscute informatiile pe diferite cai si cine e interesat afla si ce site-uri vizitez, dar pentru aceasta nu mi-am dat acordul in timp ce semnarea pentru primirea unui document biometric reprezinta acceptul meu. Cel putin asa vad eu lucrurile...
Vechi 27.12.2013, 16:45:20
antoniap
Guest

Implicit

Christians classified as Terrorists by Obama Administration (Creștinii calificati drept teroristi de către Administrația Obama)

http://www.youtube.com/watch?v=l8ytOHkZqWA

Am trait sa aud si asa ceva! Asadar, iata cat de importante vor fi cipurile in identificarea ,,teroristilor'', adica a crestinilor! Vor sti exact unde este fiecare ,,terorist'' pentru a gasi modalitati eficiente si discrete de a-l tortura sau de a-l anihila. In plus, se pot crea cipuri care sa permita direct torturarea sau anihilarea unui opozant.

Last edited by antoniap; 27.12.2013 at 16:47:49.
Vechi 27.12.2013, 19:00:41
paduretu paduretu is offline
Member

Data înregistrării: 25.11.2013
Implicit

Citat:
Si totusi semnarea unui document biometric este altceva. Stiu foarte bine ca sunt cunoscute informatiile pe diferite cai si cine e interesat afla si ce site-uri vizitez, dar pentru aceasta nu mi-am dat acordul in timp ce semnarea pentru primirea unui document biometric reprezinta acceptul meu. Cel putin asa vad eu lucrurile...
Într-adevar diferenta fundamentala e sesizata de gabriela .Acordul, in primul rand, apoi instrumentul in sine,internetul poate spune despre tine multe dar nu te poate controla niciodata cum o va face cipul, daca n-ai internet o sa poti sa cumperi o paine, daca n-ai zgarda nu o sa poti. Controlul absolut va fi impus de cip, nu ca afla datele despre tine,ci ca va fi instrument de control efectiv.
Cred ca s-a plecat pe o tinta falsa cand multi afirmau ca cipul le invadeaza intimitatea si de aceea nu l-ar accepta. Cipul va fi instrument individual de control al unei turme,nu-i intereseaza nume sau chipuri, ci doar sa mearga turma pe directiile impuse de ei. Nu cred ca mai au curiozitati in legatura cu intimitatea, au cam aflat totul de-a lungul zecilor de ani de internet, au facut statistici, concluziile s-au tras demult.Mai e zgarda de pus si gata.
Vechi 02.01.2014, 23:17:32
Banikka Banikka is offline
Banned

Data înregistrării: 02.01.2014
Implicit

Citat:

Cine vrea să afle astfel de lucruri, în afară de cazurile prescrise de Lege, o face prin Infracțiune, prin călcarea preasfințitului Cod Penal. Și cred că știți lucrurile astea mai bine decât mine ... Ori implantarea viitoare a cipului se va face prin Lege!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30