![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica nu are vreo interpretare anume, doar la neoprotestanti de unde ati preluat voi. Acum, succes in a demonstra ca ortodoxia e compatibila cu importurile de invatatura neoprotestanta. Citat:
Nu exista asa o lege? Atunci e ca si Internetul, nu esti obligat sa-l cari dupa tine. Ca sa nu mai zic ca in pasaport nu scrii ce gandesti, asa cum scrii pe Internet. Deci un vot negativ in plus, pentru internet vizavi de dreptul la intimitate. Nici vizavi de buletin nu cred ca exista o astfel de lege, daca exista te rog sa o indici. Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 20.12.2013 at 18:29:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Ti-au spus atatia sa nu te mai crezi ava sau papa, ca nu esti nici una, nici alta, iar aprecierile tale starnesc zambete.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Prefer "naivitatea" mea...
|
|
|||
|
|||
![]()
Stii cum e, barna proprie e mai placuta decat paiul altuia.
Pentru informarea ta, pe Internet esti anonim doar pentru una ca Antonia, care nici ea nu stie prea multe. Cine vrea sa afle cine esti de fapt, unde locuiesti, nu e o problema. Despre cum gandesti, nu mai zic. Chiar daca n-ai scrie pe forumuri, bloguri si trimite e-mail -uri, e suficient sa se uite la ce site -uri vizitezi. Semnatura vizavi de actul de identitate ce relevanta are?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Christians classified as Terrorists by Obama Administration (Creștinii calificati drept teroristi de către Administrația Obama)
http://www.youtube.com/watch?v=l8ytOHkZqWA Am trait sa aud si asa ceva! Asadar, iata cat de importante vor fi cipurile in identificarea ,,teroristilor'', adica a crestinilor! Vor sti exact unde este fiecare ,,terorist'' pentru a gasi modalitati eficiente si discrete de a-l tortura sau de a-l anihila. In plus, se pot crea cipuri care sa permita direct torturarea sau anihilarea unui opozant. Last edited by antoniap; 27.12.2013 at 16:47:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca s-a plecat pe o tinta falsa cand multi afirmau ca cipul le invadeaza intimitatea si de aceea nu l-ar accepta. Cipul va fi instrument individual de control al unei turme,nu-i intereseaza nume sau chipuri, ci doar sa mearga turma pe directiile impuse de ei. Nu cred ca mai au curiozitati in legatura cu intimitatea, au cam aflat totul de-a lungul zecilor de ani de internet, au facut statistici, concluziile s-au tras demult.Mai e zgarda de pus si gata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|