![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Chiar nu m-am asteptat sa ajung sa citesc un mesaj in care cineva sa se planga de mama, mai ales sa vad ca mai sant si alte mesaje de la alte persoane cu mame dificile. Sincer, am crezut ca sant mai unica avand o mama dificila, si de multe ori cand aud lumea in jur ce frumos vorbesc de mamele lor, ce dor le este de mamele lor daca nu le-au vazut de un timp, sau cum suspina dupa mamele care sau dus din lumea aceasta; eu stau si ma doare sufletul ca pentru mine mama nu a fost ce a fost mama pentru altii.
De copil am incercat sa ma aproprii de ea dar nu m-a acceptat, nu a putut niciodata. Niciodata nu am inteles. Sant si eu mama la randul meu, si orice suparare am cu copiii mei niciodata nu as putea sa ma comport cum sa comportat si continua sa se compoarte mama mea cu mine. Si vad ca se comporta si mai rau cum inainteaza in varsta. O tin mereu in rugaciunile mele si mereu ai doresc sa fie ferita de necazuri, sa o ajute Dumnezeu mereu si sa nu asculte la toate injuraturile si blestemele ce mi-i le doreste ea mie, sa nu-i bage in seama iesirile astea, sa o ierte ca eu o iert mereu, chiar daca ma doare, multe neadevaruri ce spunea ea, si multe altele. Pentru Dana1973, parerea mea ca mama ta posibil ca va cauza si alte neplaceri de va sta cu voi, asa cum te-a mai sfatuit cineva in alt post, nu o tine cu tine, lasa sa ramana la casa ei, viziteaza si ajut-o cum poti si cel mai important roaga-te pentru ea. Eu am apus si acatiste si multe rugaciuni la biserici si manastiri, pentru mine tot mai rau a devenit situatia, dar toate sant ingaduite de la Domnul. Poate asta e crucea mea.