![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Testul îl treci tocmai nefolosind această opțiune.
Last edited by ovidiu b.; 23.12.2013 at 00:03:54. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru mine acest forum a fost un mare colac de salvare, din multe puncte de vedere... Eram hotarata atunci sa-mi pun capat zilelor chiar daca aveam un copil mic, apoi cand am facut cunostinta cu acest forum, viata mea a capatat un sens, incet-incet... sunt profund recunoscatoare, pentru ca Dumnezeu mi-a indrumat pasii aici si mi-a dat putere sa lupt, pe drum inainte. Am intalnit oameni minunati si va multumesc pentru ca mi-ati oferit un spriin atunci cand am cazut din picioare, ca ma suportati si nu ma judecati... Nu merit toate astea, insa apreciez impactul pozitiv pe care acest forum l-a avut in viata mea. Chiar daca in acest moment trec printr-un dezechilibru financiar foarte urat si ma lupt cu deznadejdea, ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru ca sunt in viata, ca il am pe cel mic care in viitorul apropiat va face 5 ani si va multumesc voua ca nu m-ati lasat sa imi iau viata. Sper ca peste ani sa ajung acolo unde imi doresc si sa va pot multumi din nou pentru ca mi-ati dat o sansa la viata, atunci cand am avut cel mai mult nevoie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acest forum a fost o "atracție" în ultimii ani, vă mulțumesc tuturor pentru asta și în general pentru comunicare... A făcut parte din viața mea și mi-a fost de folos.
Așa cum atrăgeau atenția mulți dintre voi, mai bine să ne folosim timpul pentru... o viață mai practică, mai concretă... Vă doresc sănătate și bucurii! |
|
|||
|
|||
![]()
Atacul e cea mai buna aparare, se spune. Mai ales cand esti prins cu mata in sac...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor pentru doamna Bogman Margareta, user pe acest forum | Adriana Cluj | Umanitare | 269 | 16.07.2013 23:41:58 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum | petrurar | Umanitare | 17 | 21.09.2007 10:13:17 |
|