![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu alte cuvinte, își dovedește "utilitatea" încă din prima parte a vieții. |
|
|||
|
|||
![]()
Si dintii se strica inca din tinerete la mult mai multi oameni. Asta nu inseamna ca nu-ti folosesc. Plus, poti face apendicita la orice varsta, e adevarat ca apare mai curent in anii tineretii dar asta nu inseamna nimic. Cand tragem linie apendicele nu este un organ anormal si nu exista absolut nici un motiv sa fie considerat o mostenire inutila primita de la stramosii nostri.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum explici existența lor? |
|
||||
|
||||
![]()
Îți spun eu. Singurul "rol" este de a ne aduce durere și uneori infecții.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-a pasionat niciodata subiectul dar cred ca exista destule explicatii pe site-urile creationiste.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acele site-uri subt o jignire chiar față de teoria creationista. |
|
|||
|
|||
![]()
E treaba ta, nu am cerut ca tu sau altcineva sa fiti de acord cu mine. Cred ca gasesti explicatii pe orice site creationist cu pamantul vechi sau cu pamantul nou.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cu mai putini dinti sau masele n-am fi murit de foame, nu inseamna ca sunt organe vestigiale. Mie mi se pare o prostie asta cu organele vestigiale. De ce avem cinci degete si nu patru? Cred ca sunt intrebari pe care le pun copiii cand sunt mici. Intre timp stiinta a mai progresat fata de perioada lui Darwin.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este da și cum ți-aș spune ca cu sau dară dogmă trinitatii, crestinismul este același. Aș judeca corect? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu eu imi bat joc, ci argumentul asta evolutionist e pueril, despre asta era vorba. Aratam ca si un deget poate fi considerat vestigial, adica fara rol, puteam foarte bine sa ne descurcam cu patru degete. Sper ca ai inteles ce e organ vestigial, fara niciun rol.
|
|