![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te rog eu, îndrumă-mă spre acea sursă de informație care îți susține ipoteza. Click - Mi se pare mult mai plauzibil acest studiu
The most astounding fact about the universe (3min) Last edited by Alin.D.Zaharia; 25.12.2013 at 22:53:40. |
|
||||
|
||||
![]()
S-a deschis cutia Pandorei! :)
Acuma, stabilirea datei sarbatoririi Nasterii Domnului este foarte contemporana cu stabilirea canonului biblic, asa cum il avem acum, adica tot de la Constantin cel Mare, daca-i vorba asa. Noi, crestinii, nu comemoram pe 25 decembrie 2013 ani de la nasterea unui personaj! NU, NU. Noi pe 25 decembrie a fiecarui an traim cu totii la timpul prezent minunea nasterii lui Hristos Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ai de aflat organizarea calendarului evreiesc si ce inseamna luna respectiva si...EVRIKA! Last edited by paduretu; 25.12.2013 at 23:41:01. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta îi bună, biblie pe site-uri ateiste, bun banc. Adevărat, nu am citit biblia tipărită de biserica ortodoxă, ci varianta King James în engleză pentru că mi-a fost mai ușor de digerat.
Citat:
Am să închei „dezbaterea” acestei teme aici pentru că îmi pierd timpul, „esența” acestui topic este oricum cu totul alta. Crăciun fericit!
The most astounding fact about the universe (3min) Last edited by Alin.D.Zaharia; 26.12.2013 at 00:19:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Craciun fericit tuturor! |
|