![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Spre deosebire de masa amorfa si in general inerta a marilor orase-dormitor,confectionate cu scopuri precise de ucenicul-cizmar,suntem bucurosi ca exista in momentul de fata o "clasa taraneasca",care se pare ca si-a revigorat o parte din forte dupa ce a trecut prin jugul bolsevic .
Da, taranii de la Pungesti,sunt un semn de sanatate a natiei,ei dand dovada,ca niste anticorpi sociali si economici,de o fireasca reactie de aparare a unu mod de viata,poate mai arhaic pentru unii,insa pentru cei in cauza insasi firea si menirea lor ! In inteligenta lor naturala si simpla,care aproape se infrateste cu instinctul,taranii stiu ca binefacerile tehnologiei moderne sunt de fapt inceputul sfasitului pentru modul lor de viata ,si asta nu vor sa se intample, si nu vrem nici noi,masa poate mai tacuta ,a tarii ! Din pacate,Lumea in ansambul ei,desi ferita actual de razboaie funeste,nu este in aceasta democratie globalista, nici raiul pe pamant ! Totdeauna Marile puteri,in foamea lor imensa de resurse energetice,vor cauta sa le castige pe spatele tarilor mici si vunerabile,carora le vor ceda in schimb niste firmituri nainsemnate si eventual, protectie militara, ca de la segnor la vasal !!! Nimic nou sub soare ,am zice !!! Toate astea au mai fost in istorie. Totusi acuma sunt intr-o varianta mult mai soft,mai discreta si mai pe tacute !!! De aceea cred ,ca protestele spontane ar putea avea loc,poate cu mai mult succes (nota bene !) si la niste ambasade din Bucuresti !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Cine este Wesley Clark, consilier pe probleme strategice al lui Ponta: membru in conducerea unei companii petroliere unde Soros are 20% din actiuni. Compania are afaceri cu gaze de sist in Polonia:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...sley-clark.htm După Kosovo, consilierul american al lui Ponta e interesat de minerit în România: http://www.cotidianul.ro/dupa-kosovo...omania-224772/ Cu ce scop un fost general american a devenit consilierul lui Victor Ponta? Last edited by antoniap; 29.12.2013 at 18:16:16. |
|