![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta cu duhovnicul meu e alta problema.
Doar pentru ca parintele meu duhovnic se cunoaste cu nasul meu de cununie dinainte de mine, ii da acestuia dreptate ca "pacea e mai importanta decat adevarul" - Unele adevaruri atat de implacabile ca cel ca mi-e recomandat de medici sa nu mananc decat regim strict nu are sa-l mai stearga nimeni. - Adevaruri cum ca asa sunt tratat de ea si de familia ei (ca ma prefac si etc) nu are sa le mai stearga nimeni si se pare ca ei nici nu vor asta. - Nu ma cunosti indeajuns ca sa spui ca nu am staruit destul pe langa duhovnicul meu (si al ei, al sotiei). - Ii iert mult mai multe decat e dispusa ea sa-mi ierte. - Trebuie sa recunosc ca pentru mine acum femeia mea e o dilema, nu stiu cum sa mai ajung la inima ei, si de fapt nici nu stiu daca mai vreau. - Pot sa recunosc ca nu tin toate posturile, dar tin mai multe posturi decat ea. Si de cand mananc regim, chiar ca am rarit-o cu carnea mai de tot. - Fapte bune: am facut de zeci de ani si fac inca voluntariat pentru persoane nevoiase, copii care nu-si permit excursii, etc, lucruri de care sotia nu vrea sa auda si careia le este straina cu desavarsire. Fac voluntariat in excursii de ecologizare pe munte. As dosi sa fac mai multe pelerinaje, dar tot de neacceptul ei ma lovesc. N-a vrut niciodata sa mergem in pelerinaj impreuna.
"Daca stim a distinge bine de rau si tinem totul numai pentru noi, tot nimica n-am facut!" Last edited by ciprian_dragne; 04.01.2014 at 02:16:40. |
|