![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- Imi pare rau, eu nu sunt din cartierul asta si nu pot sa va spun!... In general, "troll"-ul sare in ochi de departe. Are un tipic anume. Userul, desi nou, intra direct in subiect, traseaza indicatii precise, fiindca nu-i place sa... piarda timpul cu fleacuri, provoaca un anumit segment care se pretinde "cunoscator" si are de fiecare data acelasi stil de exprimare. Iar daca in primul moment pare diferit intr-o oarecare masura, straduindu-se sa se ascunda dupa greseli gramaticale (care mai apoi nu mai sunt) sau dupa adoptarea subita a unui limbaj "special", el e intotdeauna acelasi pesonaj frustrat care in viata de zi cu zi este un ratat al societatii (gainar, hot de buzunare, "jmeker" de gheto, taietor de frunze la caini, dar incredintat de superioritatea lui in materie de IQ)... Evident, cei neobisnuiti cu astfel de indivizi, cad repede in capcana si sar in ajutor, din exces de bunavointa pentru cel intr-o asa de mare nevoie!... In timp ce el isi calculeaza discret "victimile" si se viseaza intr-un razboi virtual cu... (asa cum ii numeste el), fraierii! Am observat si eu ca anul acesta a debutat in tromba cu asemenea exemple, desi nu pot sa bag mana in foc ca n-ar fi de fapt unul si acelasi individ. Recomand vigilenta. Ei vin si pleaca... Daca nu-i ia nimeni in seama, injura printre dinti si cauta in alta parte, fiindca isi fac conturi pe multe forumuri, ba chiar mai multe identitati pe acelasi forum, pentru a... se sustine. De cei intelepti sa ne bucuram, de cei natangi sa ne intristam... Gradina lui Dumnezeu e mare si, de voie de nevoie, trebuie sa incapem cu totii in ea!...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In momentul in care cineva incepe cu sentimentalisme, povesti despre rautatea altora si baga si niste chestii cu mersul la biserica se vede tiparul. La fel cu nestiutorii. Dar ce e aia? Ce e ala? La fel si cu cei cu nelamuriri ispititoare in materie de invatatura. Vedem daca nu sunt banati daca am avut dreptate.
|
|||
|
|||
![]()
deci ... eu fiind noua pe forum sunt si eu un posibil troll, nu? :-)
de rea... stiu ca sunt rea. dar nu caut cearta sau mai stiu eu ce. citesc de mult timp site-ul si abia azi am vazut ca este si forum si mi-a parut bine ca as putea discuta cu crestini adevarati. dar ... se pare ca nu e bine sa ne deschidem sufletul chiar asa. imi pare rau daca sunt si oameni din acestia, oricum stiam ca sunt, ii intalnesc zilnic, am crezut ca aici nu au cu ce se distra deci, nu au de ce intra in fine. Lucian, poate iti trezesc oarece suspiciuni ca pun intrebari dar chiar nu sunt obisnuita cu limbajul sau cu denumirea asta de ... troll. astia parca erau numai in filme, nu? deci... concluzionand, sa inteleg ca fiind noua pe aici, mai am inca pana va castig increderea, nu? Doamne ajuta. va salut cu drag! si de maine, cine incepe munca, sa aveti spor! Last edited by Caramia; 05.01.2014 at 18:33:45. |
|
|||
|
|||
![]()
si-apoi .... daca trolii ma considera fraiera ca "sar" repede cu sfaturi, nu ma deranjeaza.
au si fraierii intelepciunea lor, si e mai bine sa fii fraier din bunatate decat de rautate. ok mai vorbim. salutari si seara buna! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu te necaji si nu lua in tragic tot ce se scrie pe-aici. Intelegem, esti mai la inceput si din pacate va trebui sa te obisnuiesti cu tot felul de caractere care nu au nici un motiv sa te menajeze, mai ales fiindca este o lume a virtualului unde rusinea se dizolva prin... "wire-less"... Ramai buna asa cum esti si invata din greseli. Nimeni nu s-a nascut invatat!... Doamne-ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu sunt nici eu chiar asa de buna .... si, ma gandesc uneori ca e bine ca am si eu rautatile mele ca altfel, daca as crede ca sunt buna ... m-as mandri, si incerc sa ma feresc de pacatul asta. am destule in rest! ei .... si oricum sunt si mandra .... cum spunea un Parinte "e smerit mandruletul" . asa sunt si eu. in fine. nu ma necajesc pentru ce se scrie pe aici, ma necajesc ca ... vad crestini care au nevoie de ajutor si eu nu ii pot ajuta, decat rar, cu o vorba buna. vorbele zboara dar necazurile unora, raman, si asta .... ma intristeaza. Sa-mi ajute Domnul sa ii pot ajuta si eu pe altii!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Mosh Neagu
ai spus "Tu nu ai facut rau ca... ai vrut sa faci un bine, ci doar ca acel bine era un fals grosolan si o batjocora la adresa crestinilor. adica acel bine care am incercat sa il fac a fost o batjocura? sau ei il considera o batjocura? imi cer scuze daca am spus ceva nelalocul lui. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici nu s-a înscris bine pe form inițiatorul, nici n-a postat bine și... hop! și draga de ea se înscrie și dă sfaturi.
|
|||
|
|||
![]()
Și cum de te-ai prins?
![]() Last edited by ovidiu b.; 05.01.2014 at 21:10:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat: