Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2014, 02:02:14
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Andrei_Tudor Vezi mesajul
Va rog mult sa nu luati in deradere aceste lucruri si martor imi este Dumnezeu ca nu am scris niciun cuvat sa nu fie adevarat . Stiu ca o sa va intrebati cum de toate mi se intampla numai mie, dar va rog sa ma ajutati si sa nu-mi spuneti ca sunt inchipuiri pentru ca sunt reale si adevarate. Va implor sfatuiti-ma. In casa in care locuiste mama , sa tinut post, am facut aghiasma, tamaiat, am povestit preotilor dar fara nicio imbunatarire a lucrurilor. DOAMNE AJUTA.
Nu văd ce ajutor ai putea primi de pe un forum.
Trebuie să vă spovediți toti cei din familie și să aduceți preoții să vă facă slujbe acasă, de alungare a duhurilor rele.
Doamne ajută!

PS: În plus, puteți să citiți Acatistul Sf. Ciprian - izbăvitor de farmece și blesteme:
http://www.crestinortodox.ro/acatist...ian-67118.html

Last edited by mirela.t; 06.01.2014 at 02:15:52.
Reply With Quote
Vechi 06.01.2014, 07:42:10
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Exact cum spunea si colega Mirela.T ,noi cei de pe forum nu stiu cum am putea ajuta in astfel de cazuri complexe;este ca si cum ai fi bolnav grav si doresti sfaturi si reteta de pe un forum.
Duceti-va cu totii la biserica,la spovedit,vb toti cu preotul,tineti toti posturi nu doar mama sau X.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 06.01.2014, 10:17:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Exact cum spunea si colega Mirela.T ,noi cei de pe forum nu stiu cum am putea ajuta in astfel de cazuri complexe;este ca si cum ai fi bolnav grav si doresti sfaturi si reteta de pe un forum.
Duceti-va cu totii la biserica,la spovedit,vb toti cu preotul,tineti toti posturi nu doar mama sau X.
Citat:
Va implor sfatuiti-ma. In casa in care locuiste mama , sa tinut post, am facut aghiasma, tamaiat, am povestit preotilor dar fara nicio imbunatarire a lucrurilor. DOAMNE AJUTA.
Pai n-ai vazut ca a incercat tot ce e in standarde?

Citat:
Va implor sfatuiti-ma. In casa in care locuiste mama , sa tinut post, am facut aghiasma, tamaiat, am povestit preotilor dar fara nicio imbunatarire a lucrurilor. DOAMNE AJUTA.
Acu' credinta i-a spus ca doar Internetul mai ajuta.
Vechi 06.01.2014, 14:01:59
Andrei_Tudor Andrei_Tudor is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.11.2011
Implicit

Va multumesc frumos pentru sfaturi. Cu regret in suflet va spun caci daca stiam ca voi fi luat in deradere nu postam niciodata pe acest site. Cer respectuoas unui moderator stergerea acestei postari si dezactivarea contului. Se pare ca acest site nu are legatura cu domeniul respectiv, atat cat permite acuze nefondate din partea unor utilizatori. Nu doresc sa mai intru in polemici, cu nimeni si nici nu-mi doresc sa jignesc doar pentru a raspunde cu aceeasi moneda. Intentia mea a fost sa ascult o parere avizata , atata timp cat am facut totul pentru a rezolva acesta problema.Daca doream sa sune a fabula postam pe alte zeci de forumuri.
Dupa nenumarate , slujbe, sfintiri a casei, spovedanii, etc., am cerut unui preot sa citasca moliftele Sfantului Vasile cel Mare si acesta a refuzat , motivand ca nu ar trebuii sa dam vina pe loc (casa) si mi-a spus ca ultima data cand le-a citit a suferit un accident auto , minor. Stiind ce implica aceste molifte , eu personal m-am indoit de ajutorul pe care l-as putea primi din partea celor la care cerusem ajutor.Ajutorul asteptat de la Dvs: , ce as mai putea face si unde as mai putea merge pentru a primi ajutor. As fi dorit sa ma ocup singur de problema dar imi este teama de ce as putea starni. Va multumesc.

Ridica-voi ochii mei la ceruri,
De unde va veni ajutorul meu
Ajutorul meu de la Domnul,
Cel ce a facut cerul si pamantul.
Catre Domnul pasii mei vor duce,
Si legea lui va fi indreptarea mea.
Doamne,Doamne, Doamne,Doamne,
Glasul meu auzi,cand ma rog eu Tie !
Intru Tine eu mi-am pus nadejdea mea.
Sa nu ma-departezi de la fata TA !
Aliluia,aliluia,aliluia,
Slava TIE ,Doamne!
Reply With Quote
Vechi 06.01.2014, 14:09:07
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Sfantul Marcu Din Abisinia ,cel descoperit de cuviosul Serapion a trait in o pestera bantuita de diavoli.
Mergeti la un parinte imbunatatit si ascultati sfatul lui.
Reply With Quote
Răspunde