![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E singura care functioneaza, care poate aduce pe om mai aproape de Dumnezeu, mai putin de atat este ca si cand ai incerca sa-ti furi caciula.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
desi ... multi rad de mine ca sunt pocaita ca imi pun batic in biserica. sau cand merg duminca la slujba. dar .... mai am cale lunga pana sa ma scutur de haina asta grea a pacatelor. pffff, mi-e greu, sincer imi este greu. doar rugaciunea imi da speranta ca voi reusi si slujbele si maslurile. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
asa mai Razvan :-)
succes si Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Eu te cred Razvan. Si eu am patit la fel acum 5 ani cand am intrat aici cu o problema legata de biserica. Au sarit toti pe mine si m-au facut bucatele mici!
Georgeta ti-a dat un sfat foarte bun. Rabdare sa-ti dea Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]()
Razvan, sunt cativa forumisti bucuresteni mai tineri pe forum.
Daca ti-ar placea sa ii cunosti, da un semn, facem un call si doi-trei tot se vor strange ca sa te cunoasca :).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asta cred ca e o chestiune generala, ca, de multe ori ne aparam inainte sa fim atacati. sau mai rau ... judecam si pe cel pe care il cunoastem ... daramite daca nu-l cunoastem. deh .... asta e lumea virtuala, e greu sa ai incredere cand nu sti cine e in spatele ecranului. dar, o scoatem noi la capat, totul e sa nu intram aici doar ca sa cautam discutii controversate sau sa ne vanam unii pe altii. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pot să-ți spun că Dumnezeu încearcă să te ajute mai mult chiar decât o faci tu și El are întotdeauna dreptate și viziunea directă în ce privește mântuirea ta, nu ce vrei tu; diferența este că tu ai obiective lumești, pe când Dumnezeu vrea mântuirea ta încă de acum. Mereu vei avea confuzii, până nu vei aborda aspecte filozofice în relația ta cu Dumnezeu. Ai încredere în El pentru că îți vrea cel mai mult binele, dar pentru asta va trebui să te poziționezi pe tine în planul secund, după El(și după aproapele). Citat:
3. Nu faceți nimic din duh de ceartă, nici din slavă deșartă, ci cu smerenie unul pe altul socotească-l mai de cinste decât el însuși.(Filipeni2,3) Vezi unde te poziționezi tu. P.S. Bine ai venit, ”draga mea”!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asta mi-ar placea, sa stam de vorba alinadu_ne sufletele, nu razvratindu-ne. ca cearta gasim pe toate drumurile. ma bucur nespus de mult cand gasesc pace in cuvintele celorlalti, si mai ales ma bucur nespus de mult cand altul ma opreste atunci cand incep sa judec. as vrea sa am prieteni care sa ma corecteze cu blandete; dar nu ma supara nici cei care ma cearta. si intr-adevar ... gandesc de multe ori inainte sa judec pe cineva ca el, vazandu_l eu in pacat .... ar putea sa se mantuiasca si eu nu, din cauza rautatii mele. asa ca .... mai bine spun "Doamne miluieste-l pe el si iarta_ma pe mine ca l-am judecat". va salut cu drag! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|