Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.01.2014, 21:55:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
lamentarile astea cu "demonstrati cum" seamana cu intrebarea fatarnicilor din vechime despre originea divina a Mantuitorului
Mai fetita, nu va mai comparati cu Mantuitorul in aberatiile voastre ca faceti pacate mari.
De fatzarnicia acestor comparatii nu mai vorbesc.

Citat:
Pentru a intelege semnele vremurilor, primul lucru pe care trebuie sa-l stim este cunoasterea ortodoxiei din temelii. atat a Sfintei Scripturi, cat si a Noului cat si a Vechiului Testament ,dar nu prin constatari ale "bunului simt", sau logica umana, ci dupa talcuirea Sfintilor Parinti. sa stim sa deosebim duhurile, istoria Bisericii, vietile Sfintilor, cunoasterea ereziilor si a erorilor care au atacat adevarata intelegere a dogmelor si mai ales a semnelor vremurilor din urma.
de exemplu, Antihrist nu inseamna doar impotriva lui Hristos ci si imitandu-L pe Hristos, dar nu la modul ideal, dimpotriva, mimand smerenia.
Daca o iei pe drumul asta, prafu' se alege din teoria cipofoba, ca nimic din ea nu e in ortodoxie.
Dar in neoprotestantism, hoho, gasim cam tot.

Citat:
cine nu vede in toate "bunatatile" astea tehnologice care te-mbie la o viata boema adevaratul scop si capcana imensa pentru mantuirea noastra, e poate indiferent cu bunul sau cel mai de pret - Sufletul - care e mai de pret decat intreg universul!
Pai dupa cum se pare voi nu vedeti nici o problema ca altfel va taiati de mult conexiunea la Internet si ne trimiteati scrisori din padure, scrise cu silexu' pe scoarta de copac.
Vechi 06.01.2014, 23:35:00
Iulita Iulita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Galati
Implicit

Un adevarat crestin nici nu vrea sa stie ce se intampla azi in mass-media, "asta e CIP-ul, nu e Cip-ul". Toate aceste tulburari nu ne fac decat sa ne indeparteze de la adevarata traire in Hristos, asta si este scopul lor, daca nu v-ati dat seama. Vor sa creeze panica, frica. Va obositi puterile, ca la urma sa cadeti in capcana.
Pacea, este cel mai important lucru. Sa nu lasam sa ne-o tulbure, ca sa avem prilejul de a discerne cu intelepciune la momentul potrivit.

"Domnul este aparatorul vietii mele, de cine ma voi infricosa?"
Vechi 07.01.2014, 00:25:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
Serios! se vede bine ca habar nu ai de legea care prevedea faimoasa alternativa la buletinele viitorului dar ai pus corect drepturile omului in ghilimele, caci asa si sunt in realitate!
Legea se poate schimba oricand, eu nu asta am intrebat ci:

Citat:
Serios, cum se leaga culoare preferata a buletinului sau preferinte de genul cu cip/fara cip cu "dreptul la opinie" sau "drepturile omului"?
Care capitol este incalcat mai exact din drepturile omului?
(cu completari, poate pricepi intr-un tarziu).

Deci rezumat: cum incalca actul electronic drepturile omului?
Vechi 07.01.2014, 00:29:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
ps: cum vei da bacșiș diverselor mici servicii, unui chelner îi ceri contul?
Te pomenesti ca lucrezi in bransa si ti-e teama ca mori de foame.
Sau ai inima duioasa si deja incepe sa-ti para rau pentru ei?

Stai linistit ca sunt solutii tehnice sa nu moara nici bacsisul nici cersetorul.

E drept ca nu o sa-ti mai intinda o mana goala ci un dispozitiv electronic de colectare, dar oamenii se obisnuiesc repede cu astfel de chestii.

Acum 15 ani Internetul era o chestie exotica, pentru aia cu calculator (ce lux!!) si initiati in aceste marete taine.
Azi tot copchilu' se desparte cu salutul "Ne vedem pe feisbuc".

Deci stai linistit, lumea va tine pasul.

Personal mai degraba ma ingrijoreaza unde s-a ajuns acum si ce ne asteapta maine decat fantezii ce tin de viitorul mediu spre indepartate catre niciodata..
Vechi 07.01.2014, 10:02:58
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
Chiar așa de naivă ești? Dacă cercetezi 2minute ai să vezi că persoana respectivă este un fel de Vadim cu paranoia dus la alt nivel la ei în politică.
Ști ce a zis respectivul când a căzut acel meteorit în Russia de a rănit 900+ de persoane? Că defapt este o armă secretă a americanilor.

Tu duci vorba aia „nu înghiții tot ce zboară” la extremă. Fă-ți o favoare și verifică sursa înainte să crezi toate prostiile postate pe internet, ești prea credulă.
Un paranoic cu putere de decizie nu e un unicat in politica.
Vechi 07.01.2014, 10:34:28
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul

Dar, cum tu m-ai rugat ca eu sa raspund la ceva, te rog si eu raspunde la:
În prealabil postat de Lucian008
Oameni buni hotarati-va. Daca spuneti ca cipul va incalca dreptul la libertate demonstrati cum. Dar daca o face in acelasi fel in care o face contul pe FB, pe forum, contul de e-mail, etc, sau telefonul mobil ca sa fie valid protestul vostru si sa nu fie suspectat de ipocrizie renuntati si la celelalte.
Daca spuneti ca cipul este semnul fiarei din Apocalipsa demonstrati asta fie stiintifc (nu stiu cum), fie pe baza Sf Traditii si Sf Scripturi. Daca nu puteti, nu va mai agitati cand altii va fac sectanti ca introduceti dogme noi. In plus e simplu, cum Apocalipsa nu poate fi evitata sau amanata si nici nu e rolul crestinilor sa o faca ar trebui sa fiti fericiti. Solutia e simpla, ori va ascundeti in pustiu, ori aveti onoarea de a suferi moarte martirica.

Mai exista vreo varianta? La orice, la utilizarea cipului, la motivul respingerii lui sau la modalitatea de actiune.

De argumentat s-a tot argumentat. Nu-i cam mult pentru o coincidenta sa se vorbeasca in Apocalipsa despre un semn care va fi amplasat pe mana dreapta sau pe frunte si fara de care nu vom putea nici vinde nici cumpara? Ne va lumina Dumnezeu cum sa procedam. Noi trebuie sa observam semnele timpului si sa dorim serios sa evitam pecetluirea. In rest, se ocupa Dumnezeu de toate.
666 Pecetea Fiare:

http://www.youtube.com/watch?v=Huo24OlUqXk
Vechi 07.01.2014, 10:39:12
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iulita Vezi mesajul
Un adevarat crestin nici nu vrea sa stie ce se intampla azi in mass-media, "asta e CIP-ul, nu e Cip-ul". Toate aceste tulburari nu ne fac decat sa ne indeparteze de la adevarata traire in Hristos, asta si este scopul lor, daca nu v-ati dat seama. Vor sa creeze panica, frica. Va obositi puterile, ca la urma sa cadeti in capcana.
Pacea, este cel mai important lucru. Sa nu lasam sa ne-o tulbure, ca sa avem prilejul de a discerne cu intelepciune la momentul potrivit.

"Domnul este aparatorul vietii mele, de cine ma voi infricosa?"
Vizioneaza urmatorul documentar. Politica oficiala ignora drepturile crestinilor. Ni se vorbeste doar despre avantaje. Despre pericolele controlului total pentru crestini si despre cancerul care se dezvolta in jurul cipurilor implantate nu ne spune nimeni. Pacea nu exclude trezvia.

666 Pecetea Fiarei:

Last edited by antoniap; 07.01.2014 at 10:59:23.
Vechi 07.01.2014, 13:31:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Lasa bre, ca am eu o chestie si mai faina.

Dupa paranoia cu fluorul in apa si "chemtrails", au gasit unii o chestie si mai misto: masonii au dat drumul la nanoroboti in apa de baut.
Grabeste-te sa trimiti la saccsiv, apolo, credinta si restul trupei.

Nu uita sa trimiti si la timesnewroman.ro, ei sunt specializati pe din astea.

Repede cat e fierbinte, ca daca se raceste incep sa apara si rasetele:

Citat:
De ce sa mai fie nevoie sa obligi oamenii sa-si bage microcip-uri in el, apoi ei sa se revolte cand poti sa le contaminezi apa cu nano-roboti care functioneaza oarecum la fel, pe acelasi sistem electronic, iar oamenii pot sa fie plini de nano-roboti fara ca ei sa stie.

Descoperirea a avut loc in orasul american, Kouverup, la sud de Conspearisiville. Numai daca ma uit la numele oraselului “Kouverup” si imi vine a face un joc de litere si iese “cover up” (acoperire).
James Littlefellow, cel care a descoperit acesti nano-roboti, este elev in clasa a 11-a, pasionat de stiinta, acesta a vorbit cu unchiul sau care este profesor la o Universitate pentru a-i imprumuta un microscop STM (Scanning Tunneling Microscope’s) cu privire la un proiect privind cercetarea apei.

James nu a putut crede ochilor ce a vazut cand s-a uitat prin microscopul ultra-performant ce-l avea la dispozitie. “Am crezut ca am fost in filmul Transformers”, a declarat el.

De pe site-ul redmercuri.com[2] aflam ca in prezent 90% din populatia Americii este infectata, fara sa aiba habar, cu nanoroboti. Un doctor american pe nume Bill Weald, care este si avocat a primit o serie de documente secrete de la o persoana de rang inalt care lucreaza in cadrul Pentagonului, cu informatii clasificate, incat la scurt timp dupa ce le-a citit a inceput sa simta o amorteala, asta dupa socul care i se revela. Informatia socanta era aceea ca Guvernul SUA pune in mod deliberat nanoroboti in apa.

Potrivit documentului, acesti nanoroboti ajung in corpul uman pana cand cei care i-au creat le dau semnalul de activare. Acesti nanoroboti pot ucide o persoana in termen de 10-12 zile, provocandu-i tot felul de boli in corp. Acoperirea este ca acestia nu sint detectati la analize (ca si armele psihotronice) si diagnosticul va fi intotdeauna altul. Dr. Bill mai spune ca dupa ce a inceput sa vorbeasca despre acesti nanoroboti, a inceput sa fie persecutat, evident de cine altcineva decat de mafia masonica a Iluminatilor care ii amenintau familia.
Vechi 07.01.2014, 13:40:41
Alin.D.Zaharia's Avatar
Alin.D.Zaharia Alin.D.Zaharia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2012
Locație: Timișoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Vizioneaza urmatorul documentar. Politica oficiala ignora drepturile crestinilor. Ni se vorbeste doar despre avantaje. Despre pericolele controlului total pentru crestini si despre cancerul care se dezvolta in jurul cipurilor implantate nu ne spune nimeni. Pacea nu exclude trezvia.

666 Pecetea Fiarei:

Observ că ești obsedată cu subiectul acesta. Tu chiar nu ai umpic de discernământ?
Tu defapt ce faci, intrii pe google cauți despre microcip și primul „rahat” (altceva nu îl pot numi) care îl găsești indiferent că este un blog la nimereală sau o prezentare în powerpoint pe youtube îl iei ca și adevăr.
Nici nu vreau să știu ce altceva este în capul tău dacă iei astfel de „surse” ca și reprezentări a realității.
Dacă aș putea să îți dau un sfat este să o iei mai ușor cu internetul că văd că nu ști să deosebești realitatea de povești fabricate.
Vechi 07.01.2014, 20:04:34
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alin.D.Zaharia Vezi mesajul
Observ că ești obsedată cu subiectul acesta. Tu chiar nu ai umpic de discernământ?
Tu defapt ce faci, intrii pe google cauți despre microcip și primul „rahat” (altceva nu îl pot numi) care îl găsești indiferent că este un blog la nimereală sau o prezentare în powerpoint pe youtube îl iei ca și adevăr.
Nici nu vreau să știu ce altceva este în capul tău dacă iei astfel de „surse” ca și reprezentări a realității.
Dacă aș putea să îți dau un sfat este să o iei mai ușor cu internetul că văd că nu ști să deosebești realitatea de povești fabricate.
Ti-as sugera sa fii mai politicos. Sa te referi la subiect, nu la persoana mea. Ai fi putut sa comentezi materialul postat pur si simplu. E un subiect serios si-i acord atentia cuvenita.

Daca tie-ti place sa fii un sclav modern, e problema ta. Uite, eu nu vreau sa fiu sclava. Daca tie iti place sa ai cip si sa-ti fie in pericol sanatatea din cauza acestuia, sustine cipuirea! Daca tu crezi ca cipul poate avea numai avantaje, e iar problema ta. Eu nu cred asa ceva.

Asadar, imi este mila ca te lasi asa de usor atras in cursele raului doar pentru a fi politic corect. Nu-i bai, timisoreanule, cip doresti, cip o sa ai si cand ai sa-i vezi ,,avantajele'', ai sa te prinzi cu mainile de cap! Caci cuvintele Apocalipsei trebuie sa se implineasca:

,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11.

Un pic de cancer, niste reactii in corp si gata, nu mai ai odihna nici ziua, nici noaptea. Iti dai seama ce inseamna sa fii tot timpul obosit?

Last edited by antoniap; 07.01.2014 at 20:31:01.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30