![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fatzarnicia acestor comparatii nu mai vorbesc. Citat:
Dar in neoprotestantism, hoho, gasim cam tot. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Un adevarat crestin nici nu vrea sa stie ce se intampla azi in mass-media, "asta e CIP-ul, nu e Cip-ul". Toate aceste tulburari nu ne fac decat sa ne indeparteze de la adevarata traire in Hristos, asta si este scopul lor, daca nu v-ati dat seama. Vor sa creeze panica, frica. Va obositi puterile, ca la urma sa cadeti in capcana.
Pacea, este cel mai important lucru. Sa nu lasam sa ne-o tulbure, ca sa avem prilejul de a discerne cu intelepciune la momentul potrivit. "Domnul este aparatorul vietii mele, de cine ma voi infricosa?" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Deci rezumat: cum incalca actul electronic drepturile omului?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ai inima duioasa si deja incepe sa-ti para rau pentru ei? Stai linistit ca sunt solutii tehnice sa nu moara nici bacsisul nici cersetorul. E drept ca nu o sa-ti mai intinda o mana goala ci un dispozitiv electronic de colectare, dar oamenii se obisnuiesc repede cu astfel de chestii. Acum 15 ani Internetul era o chestie exotica, pentru aia cu calculator (ce lux!!) si initiati in aceste marete taine. Azi tot copchilu' se desparte cu salutul "Ne vedem pe feisbuc". Deci stai linistit, lumea va tine pasul. Personal mai degraba ma ingrijoreaza unde s-a ajuns acum si ce ne asteapta maine decat fantezii ce tin de viitorul mediu spre indepartate catre niciodata..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
666 Pecetea Fiare: http://www.youtube.com/watch?v=Huo24OlUqXk |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
666 Pecetea Fiarei: http://www.youtube.com/watch?v=Huo24OlUqXk Last edited by antoniap; 07.01.2014 at 10:59:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Lasa bre, ca am eu o chestie si mai faina.
Dupa paranoia cu fluorul in apa si "chemtrails", au gasit unii o chestie si mai misto: masonii au dat drumul la nanoroboti in apa de baut. Grabeste-te sa trimiti la saccsiv, apolo, credinta si restul trupei. Nu uita sa trimiti si la timesnewroman.ro, ei sunt specializati pe din astea. Repede cat e fierbinte, ca daca se raceste incep sa apara si rasetele: Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu defapt ce faci, intrii pe google cauți despre microcip și primul „rahat” (altceva nu îl pot numi) care îl găsești indiferent că este un blog la nimereală sau o prezentare în powerpoint pe youtube îl iei ca și adevăr. Nici nu vreau să știu ce altceva este în capul tău dacă iei astfel de „surse” ca și reprezentări a realității. Dacă aș putea să îți dau un sfat este să o iei mai ușor cu internetul că văd că nu ști să deosebești realitatea de povești fabricate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tie-ti place sa fii un sclav modern, e problema ta. Uite, eu nu vreau sa fiu sclava. Daca tie iti place sa ai cip si sa-ti fie in pericol sanatatea din cauza acestuia, sustine cipuirea! Daca tu crezi ca cipul poate avea numai avantaje, e iar problema ta. Eu nu cred asa ceva. Asadar, imi este mila ca te lasi asa de usor atras in cursele raului doar pentru a fi politic corect. Nu-i bai, timisoreanule, cip doresti, cip o sa ai si cand ai sa-i vezi ,,avantajele'', ai sa te prinzi cu mainile de cap! Caci cuvintele Apocalipsei trebuie sa se implineasca: ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.’’ Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11. Un pic de cancer, niste reactii in corp si gata, nu mai ai odihna nici ziua, nici noaptea. Iti dai seama ce inseamna sa fii tot timpul obosit? Last edited by antoniap; 07.01.2014 at 20:31:01. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|