|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Pentru ca tu ai sustinut ca eu as folosi manevre comunistoide de reeducare te rog sa iti sustii parerea cu argumente. E o mare diferenta si o folosesti aceeasi tactiva diversionista. Eu nu cred in cip. Eu nu promovez cipul. In schimb tu introduci dogma anticip. Si ca cipul ar fi semnul fiarei. Citat: 
 Dar daca as vrea sa conving pe cineva dispus sa inteleaga i-asxplica faptul ca cipul nu ii afecteaza libertatea mai mult decat o fac celelalte lucruri pe care la foloseste: mobil, conturi pe forumuri, pe facebook, conturi de e-mail, etc. Si ca este ipoctizie sa lupti impotriva unei chestii care iti limiteaza libertatea cand nu ai o problema sa le folosesti pe celelalte. Citat: 
 Gogomanii sunt cele pe care se afirmi tu. Nu doi-trei preoti nu lupta de o maniera ce tine de patologic impotriva cipului. Doi-trei preoti lupta si sustin cauza asta. Asa ca cine minte? Normal. Si ti-am zis si de ce esti sectanta: introduci fata temei scripturistic sau traditional (ma refer la Sf Traditie) o dogma noua: cipul=semnul fiarei. 
				__________________ Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Cu dragoste muuuuulta! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Cu muuuulta dragoste! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Jucati-va in absenta mea!
		 Last edited by antoniap; 12.01.2014 at 17:53:37. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Și asta a ce miroase?
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

A tamaie. Am dat dat cu putina tamaie pe topic.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Dar tu cum te raportezi la duhovnicii care nu pun egal intre cip si semnul fiarei? Eu iti raspundeam la cele sustinute de tine. 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Dar sa nu vina si Antonia ca incepe sa controleze copilul sa nu aiba cip.  ) 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

De la mine, zice lumea,ca vine miros de fum si pucioasa. :))

|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Parintele Argatu | ionelnelu | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 18.10.2011 15:13:29 | 
| Parintele Ilarion Argatu | ionelnelu | Calugarul | 12 | 08.05.2008 22:49:02 | 
| Rugaciuni pentru parintele Mihail Cazacu | Tudor | Rugaciuni | 2 | 16.03.2006 17:56:15 | 
|  |