![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Soțul, întorcându-se seara de la serviciu, este întâmpinat de soție cu un afiș în mâini: "Nu vreau să vorbesc cu tine!".
Soțul ridică din umeri, își deschide o bere și se așază în fața televizorului. Peste cinci minute apare soția cu un nou afiș: "Dar știi de ce?" Doi români: - Auzi, tu cât ai salariul? - 300 de euro fără ceva. - Fără cât? - Fără 150. -Într-o zi regele călărea prin împaratia sa. La un moment dat a întâlnit un țăran, care semăna perfect cu el. Regele îl întreabă: - Spune, omule, mama ta n-a lucrat la palat? - Nu, Maiestate. Da’ a lucrat tata! - De ce te-ai indragostit de mine? - Din cauza ochilor. - Iti plac ochii mei? - Nu, am vederea proasta! O femeie nervoasa isi suna barbatul: - Pe unde mai esti? - Draga mea, stii magazinul ala de bijuterii unde ai vazut inelul ala imens cu diamant? Mi-ai spus ca te-ai indragostit de el iar eu ti-am zis ca intr-o zi o sa ti-l cumpar… Femeia, cu un glas moale: - Of, iubitul meu, da, imi amintesc. - Ei, eu sunt la barul de langa. O doamna merge la psiholog. Acesta ii spune: - Saptamana viitoare vom lucra cu inconstientul. Ea-i raspunde : - Nu cred ca sotul meu va dori sa vina... [SIZE=2][/SIZE]
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|