![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu zic sa pui alaturi de el si teologia ortodoxa si vezi ce iese. Stii ce faceau bunicii aia a tai cu cei 7 pui de pisica sau caine cu care se procopseau vrand-nevrand? Erau ingropati sau pusi intr-un sac si aruncati in apa, sau abandonati in padure. [quote]Sunt si Sfinti ortodoxi care se ingrijeau de animale,le vindecau sau locuiau in compania lor;[./quote] Acele animale e foarte putin probabil sa fi agresat alti oameni dupa care sa vina la sfantul in cauza dupa adapost, ingrijire, etc. Nu cred ca e nevoie de foarte mult discernamant sa-ti dai seama ca acele animale nu erau pentru ei "pets" sau "animale de companie" in sensul in care sunt animalele de bloc. Adica sunt achizitionate pentru a umple niste goluri afective de multe ori in dauna semenilor care trebuie sa suporte vrand nevrand prezenta lor si uneori chiar si agresivitatea lor. Citat:
Empatie fata de un animal agresiv inseamna eutanasie, nu sa moara de frig si foame pe strazi, timp in care raneste sau omoara alti oameni. Nu stiu cum se face ca in numele acestei "iubiri" si "empatii" se ajunge la a desconsidera pana la urma si animalui si omul. Nu este oare ceva defect in ea?
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 09.06.2013 00:58:51 |
| Un penticostal in biserica ortodoxa | zoridezi | Secte si culte | 8 | 08.05.2009 08:14:10 |
| Biserica Ortodoxa Secreta | mathly24 | Alte Religii | 27 | 28.11.2008 19:29:08 |
| Biserica Ortodoxa din Ucraina | SSB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 5 | 18.04.2008 16:40:07 |
| Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa? | Va_iubesc | Despre Biserica Ortodoxa in general | 244 | 20.05.2007 01:46:46 |
|
|