![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar isi fac iluzii ca sunt totusi oameni si si-au rascumparat pacatele, intretinand o micro-empatie neglijabila dpdv spiritual. Practic, nu fac altceva decat sa-si servesca in continuare ego -ul, lucru care de altfel i-a si impins sa comita respectivele pacate. Citat:
Crezi ca asta le-ar place? Dar carnita sigur ca da. Cred ca le-ar place si aia de caine/pisica, ti-ar place si tie daca ai avea foame n-ai sti ce este. In contextul potrivit, caine - animal de paza, pisica - soareci, fara doar si poate animalele astea au locul lor, foarte in regula cu astea. Scoase din contextul natural, se ajunge la tot felul de aberatii sentimentale tipice omului modern, care n-ai sa le gasesti cu nici un chip mergand chiar si numai 4-5 decenii in urma. Citat:
Cum ti-am explicat deja, in raport cu copiii exista elementul educational si fara abordarea potrivita risti sa transmiti un mesaj gresit. Desi vad ca sunt (chipurile) adulti care nu pot percepe mesajul corect.. Citat:
Ca mi s-ar parea cam paradoxal sa fie atat de milostivi cu animalele dar sa nu fi fost in stare sa pastreze un angajat bun si devotat ca tine. Sau asta e un paradox general pentru iubitorii de animale?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 23.01.2014 at 22:15:52. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Un penticostal in biserica ortodoxa | zoridezi | Secte si culte | 8 | 08.05.2009 07:14:10 |
Biserica Ortodoxa Secreta | mathly24 | Alte Religii | 27 | 28.11.2008 18:29:08 |
Biserica Ortodoxa din Ucraina | SSB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 5 | 18.04.2008 15:40:07 |
Cum ati prezenta Biserica Ortodoxa? | Va_iubesc | Despre Biserica Ortodoxa in general | 244 | 20.05.2007 00:46:46 |
|