![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne tinem tari si mari...."dam cu parul in ierarhi ce conduc jeep-uri si masini scumpe cu geamuri fumurii " Da sa "dati",Nu cel mai mare dintr-e voi sa fie cel mai mic" ? Sa mai spun de nepotisme,simonie si altele , hai ca m-ati enervat deja sincer (Sunt carne , sunt pamant deci ma pot enerva) Ascundem adevarul sub o masca de sfintenie si acuzam catolicii (Care au ereziile lor cu "carul") De ce se intampla in B.O.R. atatea ????
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau ca mi-am facut nervi sperand sa gasesc o "COMUNITATE ORTODOXA" si nu o cearta si sfada ! "FRATILOR TEOLOGIA NU SE FACE DOAR CU GURA CI MAI MULT CU FAPTA" Dar asa e la romani cu pacatul ce-l voi face trebuie sa spun ca B.O.R. a ajuns o "afacere,o sursa de venituri substantiale,de locuri sus puse ca "popa" nu "preot" , Profesori Doctori Preoti"cu cruci la gat ! Si acum sa va spun ce zicea un parinte cu rang in Mitropolia noastra "In trecut oamenii erau spanzurati pe cruci , acum crucile sun spanzurate pe oameni " cruci mari,grele, "sa se faleasca" iconomi-stavrofori si a.m.d. Rog inchiderea acestui topic si cred ca voi parasi forumul,ma dezgusta ! Biserica nu e ce vedeti unii dintr-e voi !
|
|
|||
|
|||
![]()
DE AM GRESIT VOUA FRATILOR VA ROG SA MA IERTATI,AM JUDECAT POATE PE NEDREPT,AM UITAT DE "NU JUDECA CA SA NU FII JUDECAT" . Sunt intr-adevar mai "nervos" in ultima vreme de cand sotia a plecat si urmeaza judecata la tribunal (divortul) dupa 6 ani s-a terminat in 2 ore si in plus un baietel ce in 18 Martie face 5 ani ! AM GRESIT CAU UN OM,"CACI NU E OM CARE SA FIE VIU SI SA NUGRESEASCA" uneori cad in denznadajduire asa ca IMI PARE RAU ! Sant in pensie de boala de ceva timp si am batut spitalele , pentru o depresie zic ei medicii,i-au pastile cu pumnul,imi pare rau ca am gresit !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mantuire sa dea Dumnezeu!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Iertati-ma si va rugati pentru mine pacatosul ! Imi pare rau sincer pentru tot ce am spus,pentru fiecare jignire !
Doamne ne ajuta pe toti ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As fi vrut sa-l vad in "actine" pe "catel" atunci cand acest site a fost atacat de homosexuali , dar ...liniste ,doar un mieunat si atat . |
|
||||
|
||||
![]()
Radu, Radu... nu trebuie sa-mi dai dreptate, in timp ce modifici integral mesajul, punand printre altele inclusiv pe Dumnezeu cu litera mica! Nu-i frumos ce faci!