![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
În cazul tău, așa cum pui problemele, chiar n-ar fi de mirare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intreaba-te mai bine daca fata de niveul elevilor mei, saracii, eu nu le par mai degraba habotnica. Ca majoritatea abia daca cunosc Evanghelia.
|
||||
|
||||
![]()
Hi, hi.
De infinit de ori mai bine habotnic decât eretic. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Teologia voastră lasă de dorit (tu și prietena ta), să-mi fie cu iertare, am mai spus-o și pe topicul ”ascultarea necondiționată”. Da ai mare dreptate, începe cu tine, ai mare nevoie. Last edited by ovidiu b.; 26.01.2014 at 22:17:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai traditional...sau nu. Poti sa ai o amanta, dar sa te uiti mai putin la televizor si sa maninci mai putina ciocolata.
|
|||
|
|||
![]()
A zis, cine?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intreaba-i de ce (neoprotestanti in special) si o sa-ti vina sa o iei la fuga daca intr-adevar ai evlavie la Maica Domnului... Ba nu, tie o sa-ti vina sa te gandesti la comuniune euharistica cu ei..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.01.2014 at 23:26:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Am explicat doar, nu am aparat nimic.
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am zis nicaieri ca ar fi bine sa nu o cinstesti in mod special pe Maica Domnului, asa cum nu o cinstesc protestantii. Faceam doar observatia ca a nu o cinsti, a nu-i adresa rugaciuni (in slujbe) nu este egal cu a profetra invective ala adresa ei. Nu am zis nici ca se intrevede comuniunea euharistica cu ei. Am spus chiar ca pare farte departe (mai ales cu protestantii, dar si cu catolicii). Cand am vorbit despre asta, ma refeream la intrebarea cuiva despre rugaciunea comuna intre crestini (la slujbele 'ecumenice' sau daca ar participa un ortodox la o slujba protestanta). Si ziceam ca poti sa participi in masura in care nu este ceva care contrazice direct invatatura ortodoxa. Dar sigur, chiar modul de a sluji o contrazice, in mare masura. Asta este o problema, dar dupa parerea mea, poti participa din cand in cand, si te ruga in masura in care poti.