![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca au anulat stiintific teoria evolutionista vreau sa stiu si eu cum? Tot ce am gasit de lipton este ca toata teoria inca nu a fost demonstrata. Cum nu poti dovedi un negativ ramane ca domnul lipton sa dovedeasca ca metoda "mind over mater" functioneaza. The Emperor's New Clothes are Hype, August 14, 2005 By Jonni Anderson This review is from: The Biology of Belief: Unleashing the Power of Consciousness, Matter and Miracles (Hardcover) Unless you're an avid reader of scientific jargon and theory, save your money. At best, this book is misleading; at worst, it borders on scam. Most readers, like me, are searching for answers: what is the meaning of Dr. Lipton's miraculous discovery? How can I apply it to my life? How can it help me change my beliefs - for that is what the complete title implies: "The Biology of Belief: Unleashing the Power of Consciousness, Matter & Miracles." Readers should be aware that Lipton's breakthrough "discovery" occurred as the result of emotional upheavals in his life that drove him to teach biology at an offshore university that specializes in accepting medical students who can't qualify for American medical universities. A misfit teaching misfits. I'm not a scientist, so I have no way of knowing if the scientific "proof" he presents is proof or hyperbole. Although it's nice to know his wonderful and exciting discovery has a basis in what he presents as scientific fact, as a layperson I just want to know how I can apply what he learned to my own life. Halfway through the book, he was still spouting scientific jargon, explaining and re-explaining. About that time I confess I started to skim, as the suspicion grew that he had no intention of answering my pressing question. Okay, Dr. Lipton, this scientific stuff is all well and good - but what's your point? He doesn't state his point until after the end of the book - in the Addendum: "I use PSYCH-K™ in my own life. . . I believe PSYCH-K™ represents an important step toward the New Psychology for the 21st century, and beyond. You can find more information about PSYCH-K™ at Rob's web site: [...]." That, my friends, is his answer to changing your beliefs: Rob Williams' PSYCH-K™. Ah, but visit the website and you'll find no hint as to how to apply these wondrous techniques! No, you have to take a class that costs around $350. Neat, huh? P. T. Barnum said there's a fool born every minute. I was the fool for falling for the hype and ordering the book. Don't make the same mistake. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa este politicos, nu cum faci tu, mai intai dai cu oistea-n gard si pe urma ceri explicatii ... nu e frumos. Last edited by Mandea77; 27.01.2014 at 12:47:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci si prin urmare tot ori nu vrei sa raspunzi la intrebare ori nu poti.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti din categoria celor care nu au timp sa vada, nu au timp sa citeasca, care nu au timp sa gandeasca si au aterizat accidental pe un forum ortodox, sa dea lectii de "evolutionism", materialism si alte bazaconii. Nici cu engleza nu faci mare branza, cine stie ce intelegi dumneata din pasajele alea ... dar vad ca te straduiesti sa impresionezi. Vad ca esti la faza de definitii, ai ramas la grupa mica pentru un subiect asa de amplu, ar fi bine sa mai aprofundezi un pic subiectul, sa recitesti macar acest topic de la prima pagina si pe urma sa-ti dai cu parerea. Citat:
Liber-cugetător este acel om care, în actele sale de cunoaștere de orice fel (trăirile sunt cunoaștere, tot așa cum orice cunoaștere, inclusiv de logica, este o trăire), nu se supune nici unei cutume prestabilite de altcineva sau de societate, nici unui concept (paradigmă) si este deschis spre imbunatatirea si chiar schimbarea conceptelor inventate de el. Singura autoritate în domeniu, pe care o recunoaște, este libertatea de a cugeta oricând și la orice voiește, fară nici o opreliște; din punct de vedere al cugetării ce o formează în sine, indiferent de matricea ce îi produce cugetarea (fie ea și de natura inspirativă, afectivă sau atipică), el este un cetățean al universalitații, nu al comunităților terestre măcinate de dogmatism. http://ro.wikipedia.org/wiki/Liber-cuget%C4%83tor Stimabile Psihiatrist, cred ca definitia de sus te prinde foarte bine, dumneata ai ramas pana la urma un cetatean al universalitatii, nu al comunitatilor terestre macinate de dogmatism ... Vezi si "ateism" poate te prinde mai bine - http://ro.wikipedia.org/wiki/Ateism Ateismul reprezintă negarea existenței lui Dumnezeu și a oricărei alte divinități, este lipsa credinței în existența oricărei zeități sau forțe supranaturale. Ateismul este opusul teismului, cea mai generală formă a credinței în existența a cel puțin unei zeități. Regula Nr 1 a unui dialog civilizat este sa fii politicos, am sa te rog sa te straduiesti in acest sens. Last edited by Mandea77; 27.01.2014 at 14:53:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Psihiatrist, ia spune, dumneata crezi in reincarnare, in extraterestri, in OZN-uri, in flacara violet si alte bazaconii ?
Din moment ce pe Discovery numai acest gen de reportaje dau, probabil ca crezi si in bozomi si in universuri paralele cu 11 dimensiuni. Ce sa-ti facem nene, e treaba de optiune si de selectie "naturala" a optiunilor cognitive. Last edited by Mandea77; 27.01.2014 at 15:02:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu are cum sa fie anulata științific teoria evolutionista,caci nu are nimic in comun cu știința. Evolutionismul e doar o legenda SF.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi ca religia si credinta intr-un zeu este mai valida stiintific... Definitia credintei intr-un zeu. I believe what i believe, because i want to believe, what I want to believe in what I want to believe. sau pe romaneste Cred ceea ce cred, deoarece vreau sa cred, ceea ce vreau sa cred in ceea ce vreau sa cred. |
|