Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.01.2014, 17:13:01
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Încă nu ți-e clar că ești pe lângă adevăr? Să nu mai vorbim de noțiuni minine ale învățăturii ortodoxe, care-ți lipsesc cu desăvârșire. Ai demonstrat-o în repetate rânduri și pe alte topicuri.
Vai, tocmai tanjeam dupa un certificat de ortodox de la tine si iata ca nu mi-l dai! Sunt descalificata, asadar, pentru a discuta cu tine. Ignora-ma, te rog.
Vechi 27.01.2014, 17:20:48
ovidiu b.
Guest

Implicit

Certificate nu dau, însă, mă poți contrazice în ceea ce susțin, cu argumente, bineînțeles.
Vechi 27.01.2014, 18:38:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Vai, tocmai tanjeam dupa un certificat de ortodox de la tine si iata ca nu mi-l dai! Sunt descalificata, asadar, pentru a discuta cu tine. Ignora-ma, te rog.
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Încă nu ți-e clar că ești pe lângă adevăr? Să nu mai vorbim de noțiuni minine ale învățăturii ortodoxe, care-ți lipsesc cu desăvârșire. Ai demonstrat-o în repetate rânduri și pe alte topicuri.
Nu prea stii sa citesti, de priceput nu mai zic..

Omul a zis ca esti cvasi "tabula rasa" vizavi de invatatura ortodoxa, nu ti-a contestat certificatul de crestin, care il ai chiar si daca zaci beata in santz sau cu coatele pe blogul lui saccsiv sau apolo (tot cam aia e, desi a doua forma de betzie e mai grava).

Stai linistita, nu vrea sa-ti rapeaza marele privilegiu de a da/retrage certificate de crestin la care ai facut apel pe celelalte topice obsesive.