![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Și anume ce, din comportamentul public al lui, te duce măcar cu gândul că are ceva creștin, de nu ortodox??
|
||||
|
||||
![]()
Cum se comporta in public de spui ca nu e crestin?
|
|
||||
|
||||
![]()
Am întrebat ce anume o face să-l creadă că e creștin.
Nu că neapărat n-ar fi. Mie mi-a rămas în minte modul cum s-a manifestat când a "câștigat" Băsescu referendumul de demitere.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur, am avea multe de invatat de la Occidentali, dar nu de la UE. Fiecare cultura din Europa are ceva bun si de luat in seama. De exemplu germanii dupa razboi, au muncit pe gratis ptr. a isi ridica tara. Tot germanii cumpara si promoveaza mai intai produsele nemtesti, abia apoi cele straine. Grecii, care desi au probleme multe, nu isi calca in picioare tara si neamul. Si exemplele pot continua cu fiecare tara. Si tot asa, putem invata multe si de la rusi, bulgari, sarbi, chinezi etc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiu doar ca ii stimeaza pe conservatorii din Anglia si ca asta vrea sa fie partidul lui, un fel de partid al conservatorilor. Dar daca fac ce fac aia din Anglia, atunci nu merci. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Citat din site-ul indicat de doamna Miha:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ei, pai aia din PSD chiar sunt mitocani.
|
|
||||
|
||||
![]()
Or fi, da' mie mi se pare nefiresc ca un creștin să scrie așa.
|
|||
|
|||
![]()
Nici măcar să scrie, ci să gândească.
|
|