![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar sper sa fie o voce mai mult decat blândă acolo la Bruxelles, daca va ajunge. In fond inca nu se pune problema aparitiei unei legi care sa prevada obligativitatea homeopatiei, pe care spuneti ca o sustine (eu una nu sunt de acord cu acest tip de tratament, dar am posibilitatea sa aleg; la fel nu pot spune ca sunt categoric impotriva vaccinarii, dar nici nu-mi surâde ideea unor experimente pe copiii României) deci e liber fiecare sa aleaga solutia medicala ce si-o doreste. In schimb ni se pregateste legiferarea casatoriilor gay, condamnarea aproape a familiei traditionale, iata in curand legalizarea pedofiliei, legalizarea eutanasiei, etc o grămadă de nelegiuriri, din punctul de vedere al unui crestin, desigur.. . Adica, vrei, nu vrei, esti obligat sa accepti existenta legiferata a unor legaturi nefiresti. Nu mai poti alege, nici nu iti mai poti exprima opinia. De asemenea ortodoxia este lovita intruna -vedem atatea campanii televizate- si cred ca o mare contributie vine tot de acolo. Traditiile noastre sunt criticate, duse in derizoriu. In fond, ce ne reprezinta ca popor? Traditiile, cultura, credinta ortodoxa. Toate sunt lovite. Citat:
Mare pezevenghi domnul Capsali, cum si-o fi intretinut copiii pana acum fara sprijinul UE??? :) (Zambeste Mihailc) Last edited by Adriana Cluj; 03.02.2014 at 17:27:02. |
|