Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2014, 11:45:28
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de alinb Vezi mesajul
tanti, nu te-ai obosit sa pricepi nimic din ce s-a scris aici si ce anume au sa-i reproseze omului, ca nu e vorba de ochi bulbucati si camasa iesita din pantaloni.

Pentru tine, o poza cu cativa calugari e suficient, pentru altii, mai maturi, se pare ca nu.

Un mic sfat: Nu lasa anii aia sa treaca degeaba, ca la capitolul asta nu e ca in politica: "in turul doi" sau "la alegerile urmatoare".
q.e.d. .....
Vechi 04.02.2014, 11:55:03
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
q.e.d. .....
Daca nu-i securist batran ca basescu sau securist tanar ca ponta nu trebuie sa candideze. In plus are si o gramada de copii, lasa ca in Biblie scrie ca Dumnezeu l-a binecuvantat pe X sau Y cu o gramada de copii, noi traim in vremea planning-ului familial.
Vechi 04.02.2014, 11:57:17
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Sunt mizerabile insinuarile pe care le faci, asa cum ai mai facut putin mai devreme, cele cu cati copii o fi avand prin alte parti decat acasa, ori doamnele care il sustin.

Mizerabile.
Nu-ti fac cinste.
Cred ca iei mult prea personal, totul, si iarasi lasi impresia (falsa, bineinteles) ca acest om nu-ti e strain. Nu ma intereseaza cati copii are, iar in ce ma priveste, poate avea si mai multi. Acesta nu e neaparat un criteriu calitativ, asa cum ni se prezinta! Vad ca te superi si mi se pare o reactie fireasca, dar nu realizezi ca de fapt iesi prea mult in evidenta prin insistenta cu care il sustii. Mizerabile sau nu, ma rog, fiecare le vede asa cum simte. Nu poti scapa de mizerie, cand intri in politica. Pierzandu-ti cumpatul, evident ca pierzi si tu, si cel pe care il sustii... Sa-l vezi pe el cat de lipsit de diplomatie este, inclusiv cu... inalte fete bisericesti. De aceea am spus ce am spus, atunci cand l-am caracterizat in putine cuvinte! Daca vrea sa-i reprezinte pe romani, foarte bine. Cu totii ii uram succes. Daca vrea sa reprezinte ortodoxia (ca doar de aceea a apelat la astfel de subterfugii, ca sa dea bine la ureche), atunci sa faca ceea ce face un bun crestin (inafara de copii, ca asta nu-i deloc greu...) Daca-mi face sau nu, cinste, nu stiu; sunt si eu un om ca si tine si am dreptul sa fiu sceptic, atunci cand ni se arunca praf in ochi. Repet, ca reprezentant al romanilor saraci, poate face lobby, ca reprezentant al romanilor ortodocsi, nu simt sa ma reprezinte mai mult decat orice alt om politic ipocrit, care, in momentul in care-si vede sacii in car, isi da arama pe fata. Citind printre randuri si observand reactiile acide la adresa celor pe care sustine ca-i reprezinta, cand ar fi trebuit sa fie un miel bland si ascultator, nu am cum sa cred ca acest personaj este in inima lui un ortodox autentic, ci e unul fals si oportunist.
Eu stiu ca uneori doamnele se cam lasa influentate de false aparente, dar in general, politica "sugestiva", trebuie lasata barbatilor, ca stiu ei mai bine jocul din culise. Nu e un sfat, ci o constatare. Din punctul meu de vedere (si sper sa nu-mi pun pe nimeni in cap) e de o mie de ori mai bun reprezentant fratele Zaharia, decat domnul pe care ni-l propui aici, intre fratii ortodocsi. Tot nu intelegi diferenta? Tot nu intelegi ca este ca si cum ai fluiera in biserica? Noi vrem fapte ortodoxe, reale, Adriana, nu poze si vorbe pompoase, ca tot romanul e scarbit de asa ceva!

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Vechi 04.02.2014, 12:07:11
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Eu stiu ca uneori doamnele se cam lasa influentate de false aparente, dar in general, politica "sugestiva", trebuie lasata barbatilor, ca stiu ei mai bine jocul din culise. Nu e un sfat, ci o constatare. Din punctul meu de vedere (si sper sa nu-mi pun pe nimeni in cap) e de o mie de ori mai bun reprezentant fratele Zaharia, decat domnul pe care ni-l propui aici, intre fratii ortodocsi. Tot nu intelegi diferenta? Tot nu intelegi ca este ca si cum ai fluiera in biserica? Noi vrem fapte ortodoxe, reale, Adriana, nu poze si vorbe pompoase, ca tot romanul e scarbit de asa ceva!
Asta cu doamnele e un atac josnic care nu-ti face cinste. E dreptul Adrianei sa-l sustina pe respectivul, asa cum am spus si eu o sa-l votez desi nu vreau sa incerc sa conving pe nimeni altcineva sa o faca. Dar ce sugerezi tu nu e numai neadevarat ci si o marsavie. De multe ori "doamnele " au mintea mai limpede decat barbatii.
Vechi 04.02.2014, 12:07:42
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Da, limpede ca cele care il sustineau pe Petre Roman, ca deh...era "barbat bine"..

Oricum, au si barbatii dreptul lor la naivitate se pare, nu doar doamnele.
Pardon, e "limpezime mintala".

Pana una alta, dintre fani si votantii lui, imi spune si mie din ce isi intretine respectivul 9 copii, ca cv -ul e cam subtirel in privinta asta?

Imi place ideea cu 9 copii, as vrea sa o pun si eu in practica dupa modelul Capsali, deci..?

Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 12:10:29.
Vechi 04.02.2014, 12:13:37
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Da, limpede ca cele care il sustineau pe Petre Roman, ca deh...era "barbat bine"..

Oricum, au si barbatii dreptul lor la naivitate se pare, nu doar doamnele.
Pardon, e "limpezime mintala".

Pana una alta, dintre fani si votantii lui, imi spune si mie din ce isi intretine respectivul 9 copii, ca cv -ul e cam subtirel in privinta asta?

Imi place ideea cu 9 copii, as vrea sa o pun si eu in practica dupa modelul Capsali, deci..?
Da pe Basescu l-ai intrebat din ce-si intretine alea 2 fete inainte sa-l votezi ? :)
Du-te si intreaba-l daca ai curiozitati de felul asta. Un ortodox ti-ar spune ca are Dumnezeu grija de toate. Ideea ca insinuati ca e ceva in neregula pentru ca are o gramada de copii arata de fapt ca intre voi si crestinism e o prapastie ca intre bogat si Lazar.
Vechi 04.02.2014, 12:14:19
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Ce importanță are din ce-și întreține familia?
Sau, altfel spus: de ce are importanță din ce-și întreține familia?
Vechi 04.02.2014, 12:50:40
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Asta cu doamnele e un atac josnic care nu-ti face cinste. E dreptul Adrianei sa-l sustina pe respectivul, asa cum am spus si eu o sa-l votez desi nu vreau sa incerc sa conving pe nimeni altcineva sa o faca. Dar ce sugerezi tu nu e numai neadevarat ci si o marsavie. De multe ori "doamnele " au mintea mai limpede decat barbatii.
Ce-aveti, fratior? Mai inainte "mizerirabil", iar acum "josnic"?... Incep sa cred ca aveti dreptate!... Dar... daca si eu mai sunt misogin, sa ma ierte Dumnezeu! Ma refeream la acele lucruri catre care doamnele, au acces mai putin, ca pe de alta parte, stim bine ce este in stare sa faca o femeie, o sotie, o mama... Lucruri total straine noua! Haideti sa nu le amestecam! E foarte adevarat, femeile au mult mai mult pragmatism decat barbatii, si mai dispun si de un filling nativ, dar la "imbrobodit" in politica, nu-i intrece nimeni pe barbati, fiindca au o scoala a "golaniei" pe care femeile nu o au! Nu incercati sa-i invatati pe hoti, cum sa fure!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Vechi 04.02.2014, 13:04:45
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ce importanță are din ce-și întreține familia?
Sau, altfel spus: de ce are importanță din ce-și întreține familia?
Este o reusita deosebita ca fara a avea practic o meserie sa poti intretine 9 copii si femeia.
Ar putea fi un exemplu, pentru romanul de rand.

Adica na, regizor (ce a regizat la viata lui si cum ii aduce asta bani in fiecare luna?) si publicist (imi deschid si eu blog, mai dau niste articole la tipart, imi da cineva bani pentru intretinut 9 copii?) si ..mai ce?

Ca tot nu reusesc sa pricep si serios, chiar am nevoie sa stiu.

Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 13:09:32.
Vechi 04.02.2014, 13:07:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Da pe Basescu l-ai intrebat din ce-si intretine alea 2 fete inainte sa-l votezi ? :)
1. De unde stii ca l-am votat eu?
2. Sunt doar doi copii, nu e o performanta deosebita
3. Stiu, nu e nevoie.

Citat:
Du-te si intreaba-l daca ai curiozitati de felul asta. Un ortodox ti-ar spune ca are Dumnezeu grija de toate.
Am totusi o vaga indoiala ca sta la televizor in timp ce Dumnezeu ii pune sticla cu lapte la usa.

Citat:
Ideea ca insinuati ca e ceva in neregula pentru ca are o gramada de copii arata de fapt ca intre voi si crestinism e o prapastie ca intre bogat si Lazar.
N-am insinuat nimic, asta crede ala care se simte cu musca pe caciula sau o vede zburand pe la caciula tipului asta.

Vreau sa stiu, atata tot.