![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu-i securist batran ca basescu sau securist tanar ca ponta nu trebuie sa candideze. In plus are si o gramada de copii, lasa ca in Biblie scrie ca Dumnezeu l-a binecuvantat pe X sau Y cu o gramada de copii, noi traim in vremea planning-ului familial.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu stiu ca uneori doamnele se cam lasa influentate de false aparente, dar in general, politica "sugestiva", trebuie lasata barbatilor, ca stiu ei mai bine jocul din culise. Nu e un sfat, ci o constatare. Din punctul meu de vedere (si sper sa nu-mi pun pe nimeni in cap) e de o mie de ori mai bun reprezentant fratele Zaharia, decat domnul pe care ni-l propui aici, intre fratii ortodocsi. Tot nu intelegi diferenta? Tot nu intelegi ca este ca si cum ai fluiera in biserica? Noi vrem fapte ortodoxe, reale, Adriana, nu poze si vorbe pompoase, ca tot romanul e scarbit de asa ceva!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, limpede ca cele care il sustineau pe Petre Roman, ca deh...era "barbat bine"..
Oricum, au si barbatii dreptul lor la naivitate se pare, nu doar doamnele. Pardon, e "limpezime mintala". Pana una alta, dintre fani si votantii lui, imi spune si mie din ce isi intretine respectivul 9 copii, ca cv -ul e cam subtirel in privinta asta? Imi place ideea cu 9 copii, as vrea sa o pun si eu in practica dupa modelul Capsali, deci..?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 12:10:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Du-te si intreaba-l daca ai curiozitati de felul asta. Un ortodox ti-ar spune ca are Dumnezeu grija de toate. Ideea ca insinuati ca e ceva in neregula pentru ca are o gramada de copii arata de fapt ca intre voi si crestinism e o prapastie ca intre bogat si Lazar. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce importanță are din ce-și întreține familia?
Sau, altfel spus: de ce are importanță din ce-și întreține familia?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar putea fi un exemplu, pentru romanul de rand. Adica na, regizor (ce a regizat la viata lui si cum ii aduce asta bani in fiecare luna?) si publicist (imi deschid si eu blog, mai dau niste articole la tipart, imi da cineva bani pentru intretinut 9 copii?) si ..mai ce? Ca tot nu reusesc sa pricep si serios, chiar am nevoie sa stiu.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 04.02.2014 at 13:09:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Sunt doar doi copii, nu e o performanta deosebita 3. Stiu, nu e nevoie. Citat:
Citat:
Vreau sa stiu, atata tot.