Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2014, 19:42:32
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Iertati-ma, dar e magna cum laude.
Vechi 01.02.2014, 20:11:26
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Da asa stiam si eu,dar oricum lucrurile raman tot asa:

CINE CONDUCE LUMEA? – PIRAMIDA PUTERII

http://www.pelerinortodox.com/cine-c...amida-puterii/

"Cine conduce de fapt lumea? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

De acolo, din anonimat, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau Illuminati. Cine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizati? Cum conduc planeta? Ce scopuri au?

Sunt intrebari la care incercam sa dam un raspuns in cele ce urmeaza.

De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acesti Illuminati necunoscuti celor multi, guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei “fabrica” noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini.

CARE ESTE SCOPUL LOR?
Practic scopul lor este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Acesti oameni nu sunt interesati sa castige bani, deoarece “fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricati bani doresc. Ce isi mai poate dori cineva care are toti banii din lume? PUTERE si CONTROL ! Acesta este scopul lor.

De ce doresc ei sa stapaneasca lumea? Pentru ca avand putere si bogatie, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face acelasi lucru daca ar avea acces la bogatie si putere.

Pentru a detine puterea absoluta si controlul intregii planete ei intentioneaza sa realizeze urmatoarele obiective:

1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic si a unei Noi Ordini Mondiale.

2. Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii.

3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip New Age.

4. Controlul total al populatiei globului si a fiecarui individ in parte precum si transformarea lor in “sclavi de tip modern”.

5. Reducerea masiva a populatiei globului pana la o limita usor de sustinut de catre mediul si resursele planetei.

6. Promovarea depravarii si a obiceiurilor rele pentru indepartarea moralei crestine.

7. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.

8. Distrugerea libertatii de exprimare si restrangerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.

Toate acestea se intampla chiar ACUM si intr-un ritm tot mai accelerat."
Reply With Quote
Vechi 02.02.2014, 23:01:30
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Iertati-ma, dar e magna cum laude.
DA, am gresit, este magna cum laude. Multumesc, glykys.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2014, 23:26:27
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
Da asa stiam si eu,dar oricum lucrurile raman tot asa:

CINE CONDUCE LUMEA? – PIRAMIDA PUTERII

http://www.pelerinortodox.com/cine-c...amida-puterii/

"Cine conduce de fapt lumea? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

De acolo, din anonimat, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau Illuminati. Cine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizati? Cum conduc planeta? Ce scopuri au?

Sunt intrebari la care incercam sa dam un raspuns in cele ce urmeaza.

De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acesti Illuminati necunoscuti celor multi, guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei “fabrica” noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini.

CARE ESTE SCOPUL LOR?
Practic scopul lor este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Acesti oameni nu sunt interesati sa castige bani, deoarece “fabrica de bani” este a lor. Ei pot avea oricati bani doresc. Ce isi mai poate dori cineva care are toti banii din lume? PUTERE si CONTROL ! Acesta este scopul lor.

De ce doresc ei sa stapaneasca lumea? Pentru ca avand putere si bogatie, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face acelasi lucru daca ar avea acces la bogatie si putere.

Pentru a detine puterea absoluta si controlul intregii planete ei intentioneaza sa realizeze urmatoarele obiective:

1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic si a unei Noi Ordini Mondiale.

2. Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii.

3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip New Age.

4. Controlul total al populatiei globului si a fiecarui individ in parte precum si transformarea lor in “sclavi de tip modern”.

5. Reducerea masiva a populatiei globului pana la o limita usor de sustinut de catre mediul si resursele planetei.

6. Promovarea depravarii si a obiceiurilor rele pentru indepartarea moralei crestine.

7. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.

8. Distrugerea libertatii de exprimare si restrangerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.

Toate acestea se intampla chiar ACUM si intr-un ritm tot mai accelerat."
Ce ar fi sa lasam grija pentru intreaga planeta, si sa ne uitam in ograda noastra, numita Romania?!? Altfel devine o problema prea mare spre a fi rezolvata.
Cred ca evenimentele de zilele acestea cu Presedintele de CJ, Bunea Stancu de la Braila, ne-au aratat cine are puterea in tara de fapt: niste corupti, care mai cred, ca daca au bani si influenta, pot face ce vor ei, taie si spanzura, pun ministri si dau jos ministri. Cred ca aici ar trebui concentrata atentia, caci acesti baroni locali, din care avem destui de aceeasi joasa speta, sunt cei, datorita carora le merge rau romanilor.
Bine ar fi, deci, sa ne uitam la acesti Presedinti de CJ, care cultiva depravarea, care fac trafic de influenta, care practica New Age, etc si care s-au irijat in stapani ai locurilor.
Poate sunt si Presedinti de CJ, care isi vad cum trebuie de treaba; daca stiti, evidentiati-i, caci atunci sub conducerea lor, oamenii o duc bine si putem avea incredere in ei. Dar cu ceilalti "pac, la Razboiu", ca sa stie tot omul, ca ceea ce primesc gratis in campaniile electorale, de fapt costa cel mai mult: 4 ani de saracie si umilinta.

Parerea mea este, ca nu o vom duce bine, pana cand nu se curata clasa politica, caci pestele de la cap se impute. Un conducator fara credinta in Iisus Hristos nu poate schimba situatia actuala.
Noua ne trebuie conducatori cu frica de Dumnezeu. Atunci putem spera la mai bine.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2014, 23:51:30
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Sigur, conducatori cu frica de Dumnezeu ridicati dintr-un popor fara frica de El.
Vechi 02.02.2014, 23:53:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sa revenim la topic. In cine au incredere românii?
Sau, in cine ar putea avea incredere?
Oricine, doar in Dumnezeu nu.
Vechi 04.02.2014, 01:57:33
Miha-anca
Guest

Implicit

E cazul ca noi, românii, sa avem incredere in conducatorii cu frica de Dumnezeu... ca de ceilalti ne-am saturat. Destul am suferit. Dar... poate astea sunt vremurile de cernere. Nu degeaba s-au deschis portile inchisorilor pentru multi, care s-au inghesuit pe scaunele cele mai bune, desi le lipsesc respectul si mai ales cinstea.

Pe un ales cu frica de Dumnezeu, il va lumina Dumnezeu. Pe hot si necinstit cine sa-l lumineze?!?
Reply With Quote
Vechi 04.02.2014, 09:14:00
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Unde-s conducatorii cu rica de Dumnezeu? Nu prea cred ca mai exista asa ceva; nu in randurile populatiei care ne conduce oricum, ca cei cinstiti nu ajung acolo, iar daca ajung, sunt inlturati rapid.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2014, 15:58:28
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Unde-s conducatorii cu rica de Dumnezeu? Nu prea cred ca mai exista asa ceva; nu in randurile populatiei care ne conduce oricum, ca cei cinstiti nu ajung acolo, iar daca ajung, sunt inlturati rapid.
Oameni cu frica de Dumnezeu, bine pregatiti profesional exista, chiar daca nu au devenit persoane publice, dar nu vor sa se amestece inca. Nu cred ca toti din Romania sunt doar hoti, mincinosi si profitori. Inca mai exista oameni cu principii sanatoase. Te indoiesti de acest lucru? Generalizarea nu e buna.
Reply With Quote
Vechi 04.02.2014, 16:07:47
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
E cazul ca noi, românii, sa avem incredere in conducatorii cu frica de Dumnezeu... ca de ceilalti ne-am saturat
Citat:
Oameni cu frica de Dumnezeu, bine pregatiti profesional exista, chiar daca nu au devenit persoane publice, dar nu vor sa se amestece inca.
Există dar nu s-au arătat și totuși sunt conducători.

Din umbră fraatee.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce legatura vedeti voi intre iertare si incredere? cred_cu_adevarat Generalitati 2 22.09.2012 16:56:11
Biserica romana din America- de cine apartin romanii? Ion Pop Generalitati 5 26.04.2012 21:50:27
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 01.02.2011 09:27:11
Incredere o mama Intrebari utilizatori 3 05.04.2010 21:54:24
Sa incepem prin a avea incredere in noi ! cristiboss56 Din Noul Testament 6 26.08.2009 08:41:39