![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Biserica e Americana, tine de OCA. La origini a fost a rusilor.
Eu tot cred ca treaba cu inactiv e valabila :) |
|
|
|||
|
|||
|
Mirela, mai uimesti cu diplomatia: ai aruncat pisica in curte la rusi, apoi te invoci pe tine... dar nu cred ca i-ai tinut lumanarea, ca sa fii sigura de afirmatie...
|
|
|
|||
|
|||
|
Alții ne uimesc cu .......
|
|
|
|||
|
|||
|
Căsătoria celor doi nu implică nimic (moral, creștinesc)? Nu e împotriva firii omului?
|
|
|
||||
|
||||
|
N-am aruncat nicio pisică. :) doar am răspuns la întrebare, si am vrut să fie cât mai clar; aici e pagina de web : http://nycathedral.org/
De multe ori în mediul de aici se face referință la această catedrală ca Russian Orthodox Cathedral - de asta am menționat și eu. Last edited by mirela.t; 06.02.2014 at 05:14:07. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ba da, dar uite că sunt și excepții când se poate ca un homosexual să se împărtășească. Dar oricum, nu cred că e cazul să mai lungim discuția. Last edited by mirela.t; 06.02.2014 at 05:36:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adica..sa ne gandim, poate e "inactiv" sexual, dar imbratisari, nimic? trupuri lipte in pat, sarutari tandre, ca intre indragostiti cuminti? Na, ceva mai "pictural" daca partea cu casatoria si sminteala n-ai inteles-o. Oricum, putem sa ne intrebam daca nu e si regula la OCA, "inactivi" sau nu, de teama sa nu se lase cu vreun proces pentru discriminare. Nu cumva li s-a oficiat si cununia, tot asa, ca deh, sunt "inactivi"?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.02.2014 at 06:30:23. |
|
|