![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sa nu bajbai de pomana... eu inteleg si stiu sa vad minciuna acolo unde se strecoara. de ex. un argument justificativ a postat Mosh-neagu prin clipul acela unde vorbeste Parintele Iustinian Chira... l-am urmarit si e foarte evident si de inteles ce capcana ni se intinde... unde sa caut raspunsul tau? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O sa fii surprinsa, dar aproape sapte miliarde de oameni cred ca ei stiu adevarul si inteleg, chiar daca religia lor e complet gresita. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite si tu ce i-ai scris Elizei: Citat:
1. Folosesti un limbaj dur la adresa unei surori concluzionand ca nu o duce capul sa priceapa atat de profundele tale elucubratii despre "ecumenismul bun" 2. Crezi ca 95% din populatia globului este eretica. Adica, practic, ii vezi pe toti eretici si pretutindeni erezii. N-ar fi mai bine sa lasi politically correct-ul "ecumenism bun" si sa iei in seama barna din ochiul tau? Last edited by Dalian; 07.02.2014 at 00:44:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti citi catehismul aici: http://www.credo.ro/catehism.php Daca nu intelege doar n-o sa mint sa spun ca intelege. Asa cum tu nu intelegi ca am scris de erezii care nu exista, nu de ereziile care sunt erezii. Nu am scris nimic gresit pe acest topic. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum cauti cearta si cu mine dar nu-ti merge. Citat:
De obicei fariseii astia sunt orbi. Esti aerian rau de tot. De ce scrii despre ereziile care nu exista? Care-i scopul? Si daca ereziile respective nu exista, cum poti descrie ceva inexistent? De ereziile care sunt erezii (de exemplu ecumenismul), nu ai cum sa scrii impotriva, pentru ca traiesti in ele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum spuneam, nici nu intelegi ce vorbim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in orice caz, e bine sa fim lamuriti complet asupra fenomenului si sa acceptam adevarul desi e jenant, pentru a putea rezista (psihic) prin mila lui Dumnezeu vremurilor care stau in prag ![]() Daniel are dreptate prin cuvintele postate: dragostea celor mai multi se va raci, dar cine va rabda pana la sfarsit va fi mantuit! mie una mi se face pielea de gaina... |
|