Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2014, 14:58:51
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DanielS Vezi mesajul

Slabut argument?? Textul ala se potriveste atat de bine.
Imi poti da exemple de datini/obiceiuri/traditi de-ale neoprotestantilor?

Vezi? Aroganta asta a ta/voastra ma face sa cred ca de fapt nu il cunoasteti pe Isus.
Iarasi. Astea sunt unele dintre multele versete care nu ma lasa sa devin ortodox. Tu, daca chiar crezi ceea ce scrie in Biblie, ai incerca sa afli adevarul, nu sa te ascunzi in spatele unor doctrine care nu au baza biblica. Dar se pare ca preferi mai degraba sa crezi ceea ce spune Sfantul X si Sfantul Y, decat ceea ce spune Dumnezeu prin Sfanta Scriptura. Eu cred ca gresesti, dar spre deosebire de tine, eu nu te urasc. :)

Eu nu neg posibilitatea existarii multor oameni ortodocsi care sa fie salvati si sa mearga in cer, dar Biserica Ortodoxa nu vorbeste un mesaj care poate fi armonizat cu Evanghelia Biblica a lui Hristos. Mesajul reformatorilor "Doar Scriptura, Doar Credinta, Doar Harul, Doar Hristos" ("Scripture Alone, Faith Alone, Grace Alone, and Christ Alone") lipseste complet din Biserica Ortodoxa, si asta e un punct extrem de important. Si numai pentru acest lucru as respinge ortodoxia, considerand-o o religie gresita.
Tocmai d-voastra un eretic, un sectant, un martor mincinos condus de draci, va gasiti sa spuneti ca Ortodoxia, este religia gresita, insultand pe Hristos si credinta adevarata!
Sunt din Arad dar imi este extrem de rusine pentru voi asa zisii pocaiti care atacati ortodoxia, sunteti in numar asa de mare in vestul tarii, atat in Arad cat si in Oradea, niste rataciti care veniti sa faceti propaganda si sa smintiti,niste draci asta sunteti voi, si nu va suport! Ca sectant ce sunteti nu aveti dreptul sa va dati cu parerea si sa faceti pe arogantul si sa dati lectii fratilor ortodocsi,, decat sa vorbiti lucruri pentru care veti raspunde mai bine ati incepe sa veniti in biserica ortodoxa duminica la liturghie si sa va pocaiti pentru ca sunteti un sectant condus de Satana!
Reply With Quote