Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2014, 20:30:23
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Avem totusi de-a face cu o lupta, si oricat ti-ai iubi oponentul, tot mai mult trebuie sa Il iubesti pe Dumnezeu si apoi pe aproapele, adica poporul pentru care te bati.
Scopul nu scuză mijloacele, iar din punctul meu de vedere sloganul ales nu e unul tocmai creștin, oricât ai încerca să-l califici ca unul potrivit ”luptei”.

Iar Eu zic vouă: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă vatămă și vă prigonesc”

Citat:
Nu consider ca incalca porunca iubirii, atata timp cat nu se lupta pentru binele lui personal, ci al poporului.
Serios? Cum demonstrezi? Cu promisiuni pompoase înainte de alegeri?

Citat:
Participantii au avut discursuri inteligente, bine intentionate, profesionale. Nu le pot reprosa nimic, caci au deziderate pe care le impartasesc si eu, pentru binele tarii si al romanilor.
Pe mine nu mă impresionează vorbăria goală și plină de ifose, ci faptele. Dă-mi un exemplu concret în care un partid înainte de alegeri nu a promis binele țării.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce legatura vedeti voi intre iertare si incredere? cred_cu_adevarat Generalitati 2 22.09.2012 16:56:11
Biserica romana din America- de cine apartin romanii? Ion Pop Generalitati 5 26.04.2012 21:50:27
Credinta sociala sau Inteligenta si incredere personala in Divin? Tangun Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 3 01.02.2011 09:27:11
Incredere o mama Intrebari utilizatori 3 05.04.2010 21:54:24
Sa incepem prin a avea incredere in noi ! cristiboss56 Din Noul Testament 6 26.08.2009 08:41:39