![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar n-a spus nimeni sa-i ascunda fapta, sa taca, el trebuie sa-l indrume pe acel om sa discute cu autoritatile, nu sa-l tina ascuns in manastire.
In primul rand m-as interesa daca chiar e adevarat ce spune acel om, daca nu e cumva rodul alienarii. Last edited by ioanna; 17.02.2014 at 09:16:56. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu zic de a-l ascunde undeva.
Ci ce tre' să facă el: să se ducă sau nu să-l "pârască" autorităților? Sau, dacă e cumva anchetat/întrebat ce trebuie să facă?
|
||||
|
||||
![]()
Nu se poate generaliza, depinde de fiecare caz in parte. Daca e anchetat, spune atat cat poate si omite alte detalii, insa in niciun caz n-ar trebui sa ofere in mod deliberat informatii eronate. In cazul de fata, ar fi trebuit sa colaboreze cu politistii, sa recunoasca ca e acolo, sa spuna ca inca n-a contactat familia, insa urmeaza sa o faca. Fii sigur ca n-ar fi saltat-o politistii pe sus.
Last edited by ioanna; 17.02.2014 at 12:57:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragos taica, slava Celui Vechi de Zile ca nu esti preot duhovnic. Pai sa zicem ca as manari un uindous opt (cica e extrem de greu, dar nu imposibil), si ti-as zice asta, sub patrafir, adica, de fapt, ce pierzi tu din vedere: lui Hristos prin tine. Pai dupa ce mi-ai da canonul mi-ai trimite gaborii la usa, ca de, am rupt banii de cornulet si laptic de la gura copilasilor lui Hell's Gates, pardon, Bill Gates. |
|
||||
|
||||
![]()
Ești într-o eroare gravă din greșeală tăicuțule.
![]() Da' gravă di tât!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Am zis-o in consonanta cu ce talica scrisesi. Si pe ce mai spuneai, tot fratia ta, pe topicul demult uitat cu "furtul" de software. Taina Spovedaniei e instituita de Hristos. Legile omenesti sunt facute de oameni care deseori, au un profil moral mai jos decit tilharul "din dreapta", fie el considerat chiar si inainte de pocainta (una e sa ataci caravane, chilarind tot ce misca, cum facuse tilharul in cauza, si alta e sa tr asociezi in gasti, pardon, partide si loji, pentru a tilhari, spolia, distruge, natiuni intregi, cum fac "legislatorii" europeni si "ai nostri"). E o diferenta greu de eludat.
Nu am nimic cu tine, dimpotriva, imi place sa iti provoc si apoi citesc umorul tau de calitate, dar esti prea legalist in cele lumesti, in unele aspecte. |
|
||||
|
||||
![]()
O intimplare nefericita care a starnit multe comentarii. O noua ocazie de a lovi in preoti/calugari/manastiri/Biserica prin tot felul de insinuari si ipoteze. Sa multumim Bunului Dumnezeu ca a pazit-o si in aceste zile si a ajuns teafara acasa. Problema ei adevarata e in familie.Daca, Doamne fereste, ar fi fost atacata pe la metrou sau cine stie pe unde si ar fi disparut, cum au mai fost cazuri, cred ca toata lumea s-ar fi rugat sa fie intr-o manastire. Uite cum a reusit singurica sa ajunga asa departe si noi, adultii, de-abia reusim sa mergem la cativa km de casa noastra.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mda, crezi că în cazul în care aș fi ajuns (?!) duhovnic m-ar mai preocupat în așa hal furtul de software?