![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci da-mi dreptate!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hmmm...Macar imi dovedesti ca esti smerit!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt foarte smerit!
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua! In legatura cu duhovnicul, am si eu o curiozitate: este bine sa fie o relatie "pana cand moartea ne va desparti", sa ne administreze si toate celelalte sfinte taine (cununia, botezul copiilor/finilor, ultima spovedanie/impartasire, inmormantarea), sau nu are absolut nici un fel de importanta cine face toate astea, pt ca oricum nu le face omul, ci Duhul Sfant? Sau are importanta doar in privinta "harului lucrator" (despre care s-a mai vorbit) adica a capacitatii de a te convinge sa faci ascultare, sa te indrepti. Desi se spune ca si asta ar fi tot o lucrare a Duhului Sfant... Scria un parinte cum s-a chinuit dlui ani multi sa convinga un enorias sa lase fumatul, si nu a reusit, in schimb cand acesta a ajuns la pr. Papacioc, doar o data i-a zis "nu trebuie sa mai fumezi de-acum inainte" si omul s-a lasat...
Last edited by fallen; 11.03.2014 at 13:17:59. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate un crestin ma poate ajuta? | andrei1994 | Umanitare | 6 | 16.10.2011 16:02:01 |
cine ma poate ajuta | gherman | Pocainta | 10 | 12.11.2009 23:56:59 |
Cine ma poate ajuta? | Dia20_diana | Nunta | 7 | 25.06.2008 18:52:37 |
cine ma poate ajuta? | NiCcoleta | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 17.03.2006 03:41:06 |
|