![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne Iisuse ai milă ! Doamne miluiește.
Citat:
1. Banc misogin puțin spus, e banc care denigrează sub orice formă femeia. 2. Instigare la exploatarea omului de către om. 3. E amintită învățătura eretică e coranului. 4. Se "învață" lipsa iubirii de aproapele, învățată în ereziile musulmane, (amintesc trimiterea sinucigașilor cu bombe pe ei). 5. Și altele, dar cred că ajunge atît. Citat:
Acolo în acele două turnuri au murit mii de oameni ! Mii, măi zăpăciților ! Mii ! În avioane iar, sute ! Pe jos, iar, sute ! Și voi ! Creștinii ! Hristos ! Maica Domnului ! Nu ! dracu ! Ăla-i la capu vostru ! Stăpîniile întunericului ! Imagini cu Maica Domnului la profil, așa-i "antiecumenism" ? Creștini, dom-le ! Rușine ? Mai știți voi cei aia rușinea ? Spune Biblia: "iubirea multora se va răci". Nu eu m-am smintit, dar îi smintiți pe alții ! Așa-i ? Și ce dacă au murit ! Hai sa facem bășcălieeeeee ! Nu voi, creștinii, cît mai ales cei ce au scris bancurile, oameni depărtați de Dumnezeu ! Și voi le căutația, expres, pe internet ! Și după ce vă smintiți voi cu ele, vă înveninați sufletul, poate fără habar să aveți, dar apoi ! Mai și smintiți pe cei mai mici ! Mai bine vă legați o piatră și vă aruncați în apă, spune Scriptura. Decît să smintiți pe cei mai mici. Tîlcuirea o găsiți la Părinți. Sau mai grav, nu considerați ca fiind păcat ! Citat:
Spus de creștini ! Spre mîntuire, bancu ăsta, nu ? Spre dobîndirea Împărăției Cerurilor, așa-i ? Ce atîta mîntuire, nu ? Ia mai scutește-mă cu atîta mîntuire !!! Nu ? Dute, Daniele ortodox, și te culcă ! Așa-i ? Pe voi ! Pe voi, v-o adormit dracu ! Creștinilor ! Pe voi ! Pe toți care caută și citesc acest topic și bancuri de pe internet. Oh, vai ! Doamne Iisuse... Frați și surori ! Dacă vreți să simțiti bucurie, și zîmbet, și alte mîngîieri, citiți Patericul Egiptean, Patericul Sinait, romînesc, și alte Paterice, dar nu otrăviți aici cu ispitii, și cu căderile altor oameni. Și cînd le-ați terminat ! Toate ! Apucați-vă din nou de ele ! Citiți "glume", care conduc spre Împărăția Cerurilor. Iertare. Pomeniți-mă. Last edited by Daniel_Ortodox; 01.03.2014 at 15:33:27. |
|