Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.03.2014, 12:23:20
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Ca sa indrepti pe cineva trebuie mai intai tu sa fii drept/sau sa ai autoritate in domeniu(preot/teolog/psiholog)si bineinteles celalalt sa -ti ceara ajutorul ,sfatul sau parerea. Eu nu pot decat sa ma mahnesc daca vad ca cineva pacatuieste si sa ma rog ca Domnul sa-si faca lucrarea cu fiinta respectiva si sa n-o dea uitarii.
Aici cam sunt de acord cu Yasmina. Nu sunt genul care să se apuce să dea sfaturi, mai ales dacă nu sunt cerute.
De cele mai multe ori oamenii nu acceptă sfaturi... Prea rar se întâmplă ca cineva să fie deschis spre sfaturi/ idei noi...

Puteți spune că noi suntem datori să intervenim când ceva nu e în regulă... Dar de multe ori e vorba de probleme complexe, nu e așa ușor să produci o schimbare/ îndreptare... Plus că există riscul de a nu da sfatul cel bun la momentul respectiv...

N.Priceputu, cu gândul cel bun :-), a considerat că cel care greșește o face din neștiință, caz în care ar fi mai ușor să îl ajuți, spunându-i că nu e bine ce face. Dar e puțin probabil să nu știi că nu e bine să furi, să ucizi șamd. Eu cred că toate acestea au rădăcini adânci și greu de eradicat.

Last edited by Annyta; 19.03.2014 at 12:27:35.
Reply With Quote