Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2014, 14:55:43
MarianStefan MarianStefan is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.08.2013
Implicit

Am vorbit cu ea si imi zice ca nu vrea sa ne despartim, dar sa fim doar ca ajutor unul pentru celalalt si ca nu intelege care este motivul pentru care m-am atasat de ea.
Mi-a mai zis ca nu se simte asa atasata de mine si pentru ca nu facem anumite lucruri trupesti pe care le-a facut cu cei dinaintea mea, si ca nu am trecut prin incercari impreuna etc.
Am luat decizia ca 2 sapt sa intrerupem orice contact, si am rugat-o sa se gandeasca ce vrea pana la urma.
Eu nu pot decat sa ma rog la Maica Domnului sa ne ajute sa luam decizia ce-a buna
Reply With Quote
Vechi 23.03.2014, 14:58:57
ioana-ancuta ioana-ancuta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.11.2012
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarianStefan Vezi mesajul
Am vorbit cu ea si imi zice ca nu vrea sa ne despartim, dar sa fim doar ca ajutor unul pentru celalalt si ca nu intelege care este motivul pentru care m-am atasat de ea.
Mi-a mai zis ca nu se simte asa atasata de mine si pentru ca nu facem anumite lucruri trupesti pe care le-a facut cu cei dinaintea mea, si ca nu am trecut prin incercari impreuna etc.
Am luat decizia ca 2 sapt sa intrerupem orice contact, si am rugat-o sa se gandeasca ce vrea pana la urma.
Eu nu pot decat sa ma rog la Maica Domnului sa ne ajute sa luam decizia ce-a buna
Foarte bine ai facut...Sa stii ca in viata adesea intalnesti oameni pentru care iubirea trupeasca este foarte importanta..insemna TOTUL. In acest caz nu poti decat s arenunti si sa iti mentii principiile tale. Iubirea adevarata este foarte greu de gasit si ea presupune multe sacrificii. Ai rabdare si credinta !
Reply With Quote
Vechi 23.03.2014, 15:15:05
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana-ancuta Vezi mesajul
Foarte bine ai facut...Sa stii ca in viata adesea intalnesti oameni pentru care iubirea trupeasca este foarte importanta..insemna TOTUL. In acest caz nu poti decat s arenunti si sa iti mentii principiile tale. Iubirea adevarata este foarte greu de gasit si ea presupune multe sacrificii. Ai rabdare si credinta !
Ea este inca fecioara, dar in trecut au amagit-o altii sa faca anumite chestii si stiu ca ii pare rau pentru ele si chiar se indreapta. Probabil ca si eu daca as fi fost in circumstantele acele as fi cazut dar m-a ferit Dumnezeu de ocazii.
Dar probabil ca i plac caracteristicile baietiilor dinainte, cum au stiut sa se comporte cu ea cum au facut-o sa se simta dpdv social...aceia fiind baieti populari.
Reply With Quote
Vechi 23.03.2014, 15:20:11
Junior Member

Implicit

Citat:
Ea este inca fecioara, dar in trecut au amagit-o altii sa faca anumite chestii si stiu ca ii pare rau pentru ele si chiar se indreapta. Probabil ca si eu daca as fi fost in circumstantele acele as fi cazut dar m-a ferit Dumnezeu de ocazii.
Dar probabil ca i plac caracteristicile baietiilor dinainte, cum au stiut sa se comporte cu ea cum au facut-o sa se simta dpdv social...aceia fiind baieti populari.
Da. Traim intr-o lume in care "normalul" este considerat "anormal ". Poate acum face diferenta intre tine si ei. Poate nu stie cum sa procedeze cu tine. Daca simti ca o iubesti cu adevarat fii alaturi de ea. Dar daca vezi ca nu merge nicicum, nu-ti mai amagii sufletul. Sunt multe fete in lumea asta...unele cu adevarat deosebite.
Reply With Quote
Vechi 23.03.2014, 15:27:59
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana-ancuta Vezi mesajul
Da. Traim intr-o lume in care "normalul" este considerat "anormal ". Poate acum face diferenta intre tine si ei. Poate nu stie cum sa procedeze cu tine. Daca simti ca o iubesti cu adevarat fii alaturi de ea. Dar daca vezi ca nu merge nicicum, nu-ti mai amagii sufletul. Sunt multe fete in lumea asta...unele cu adevarat deosebite.
Stiu ca pare o dovada de egoism din partea mea si poate si este sa ii impun cuiva pauze si sa i cer raspunsuri, dar pur si simplu la un moment dat tre sa avem si puterea sa hotaram ce ne dorim.
Eu am vazut la mine in familie cazul acesta, mama mea casatorindu-se cu tata doar ca i s-a parut baiat bun dar nu l-a iubit niciodata, ceea ce a si dus la divort. Si mi-am promis ca sa nu fac la fel.....deci desigur ca raman alaturi de prietena mea dar daca isi doreste si ea cu adevarat lucrul acesta
Reply With Quote
Vechi 23.03.2014, 15:33:34
Junior Member

Implicit

Citat:
Stiu ca pare o dovada de egoism din partea mea si poate si este sa ii impun cuiva pauze si sa i cer raspunsuri, dar pur si simplu la un moment dat tre sa avem si puterea sa hotaram ce ne dorim.
Eu am vazut la mine in familie cazul acesta, mama mea casatorindu-se cu tata doar ca i s-a parut baiat bun dar nu l-a iubit niciodata, ceea ce a si dus la divort. Si mi-am promis ca sa nu fac la fel.....deci desigur ca raman alaturi de prietena mea dar daca isi doreste si ea cu adevarat lucrul acesta
Exact. Trebuie sa iubesti omul respectiv. Doar atasamentul si mila nu sunt de ajuns.Astea nu vor duce niciodata la o relatie trainica sau de casatorie. Iar sufletul tau se va simti neimplinit. Si sa stii ca neimplinirea iti va aduce multa suferinta. Ai luat decizia corecta...chiar daca poate iti e greu.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2014, 16:43:33
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Si s-a dovedit ca de fapt nu era baiat bun, s-au s-a trezit ca a fi baiat bun nu e suficient, ar avea nevoie si de ceva pasiune nebuneasca pentru o familie?
Vechi 24.03.2014, 18:07:50
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si s-a dovedit ca de fapt nu era baiat bun, s-au s-a trezit ca a fi baiat bun nu e suficient, ar avea nevoie si de ceva pasiune nebuneasca pentru o familie?
Doar ptr. ca o persoana este buna, nu inseamna ca te si indragostesti de ea.
Reply With Quote
Vechi 24.03.2014, 20:39:40
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Sa dovedit ca era nevoie si de ceva pasiune
Reply With Quote
Vechi 24.03.2014, 23:37:53
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:

Serios?Acesta a fost motivul de despartire ?
Daca intrebi o femeie ce asteapta de la un viitor sot(care sunt criteriile)95% spun ca doresc un"baiat bun"-intelegandu-se prin asta unul care sa le respecte,sa nu le bata,sa nu le insele,etc etc etc...
Oricum ciudata mai este lumea...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Răspunde