Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2014, 11:45:56
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dalian Vezi mesajul
Deja și-ai pierdut vremea și poate chiar și mântuirea.
Uite ce a a poruncit părintele:

Cum să ne purtăm cu sectarii?

“De omul eretic (sectar) după întâia și a doua mustrare depărtează-te” (Tit 3, 10). Pe omul sectar după mustrare îl părăsești și-ți este ție ca un păgân.

Când este vorba să-l ajuți pe fratele tău, ajuți pe orice om din lume, e în boală, se îneacă dă-I mâna, e în primejdie ajută-l, dar când este vorba de credință îl urăști, căci ei sectarii urăsc adevărul. Hristos a zis: “Eu sunt calea, adevărul și viața!”. Iar în psalmul 138 se spune: “Pe cei ce Te urăsc pe Tine, I-am urât” și zice Psalmul: “Cu ură desăvârșită I-am urât pe ei, căci neprieteni mi s-au făcut mie”. Pentru că ei urăsc adevărul n-avem voie să-I iubim. In privința credinței nu discutăm, îi spui așa: “Mai, eu discut cu tine cel mult odată, de două ori, pe urmă îmi ești păgân și vameș!”

Mai, mai, Dumnezeu instiga la URA? De cand?! Io tot n-o sa inteleg nicodata aberatiile asta cu : "uraste sectaru, uraste credinta altuia, uraste homosexualii, uraste...uraste" De cand Dumnezeu inseamna si URA?? Dumnzeu nu era iubire? Ce sa caute ura langa iubire, cand sunt diametral opuse? Nu avem voie as judecam, dar se pare ca Biblia e plina de oameni care au judecat, nu de Dumnezeu care judeca (EL ARE TOT DREPTUL) ci de niste amarati de OAMENI, ca mine si ca tine, dar mai "induhovniciti" (ghilimelele le-am pus pentru ca, de fapt, nu avem cum sa stim ca acei oamni chiar sunt/au fost mai induhovniciti decat un om simplu) ).
Reply With Quote