![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-ar trebui mai multa cateheza si preotii sa se implice sa le explice....credinciosii sa citeasca... -asta e mai tare: De ce nu mai învață elevii? https://www.youtube.com/watch?v=3-7q757ADjM Last edited by antiecumenism; 03.04.2014 at 13:56:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by antiecumenism; 14.04.2014 at 23:23:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Astăzi în sufragerie
Dormitau pe-o farfurie, Necăjite și mânjite, Zece ouă înroșite. Un ou alb, abia ouat, Cu mirare le-a-ntrebat: - Ce vă este, frățioare, - Ce vă doare? Nu vă ninge, nu vă plouă, Stați gătite-n haină nouă, Parcă, Dumnezeu mă ierte, N-ați fi ouă... - Suntem fierte! Zise-un ou rotund și fraise Lânga pasca cu orez. Și schimbându-și brusc alura, Toate-au început cu gura: - Pân'la urmă tot nu scap! - Ne gătește de paradă. - Ne ciocnește cap în cap Si ne zvârle coaja-n stradă... - Ce rușine! - Ce dezastru! - Preferam să fiu omletă! - Eu, de m-ar fi dat la cloșcă, Aș fi scos un pui albastru... - Și eu unul violet... - Eu, mai bine-ar fi să tac: Așa galben sunt, că-mi vine Să-mi închipui că pe mine M-a ouat un cozonac!... (George Topârceanu)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai că eu nu am ajuns, încă, la faza cu vopsirea ouălelor... Oi fi scris bine?? |
|
||||
|
||||
![]()
Vezi sub cozonac, poate or fi niste oua galbene!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, eu zic ca este corect ouălor. :) Paște Fericit !
|
|
||||
|
||||
![]()
Conferinta intre 5 evrei:
Moise:-Mintea este totul. Iisus:-Inima este totul. Marx:-Stomacul este totul. Freud:-Sexul este totul. Einstein:-Totul e relativ.
”Ființele raționale au fost înzestrate de Dumnezeu cu liberul arbitru, astfel încât nu suferă nici un fel de constrângeri în a se mișca după bunul lor plac în plan spiritual și în sfera moralității. Atât îngerii cât și oamenii înclină spre bine sau spre rău ca rezultat al unei dispoziții și decizii strict personale. Această libertate a lor este cel mai mare dar pe care l-au primit de la Dumnezeu.” |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|