![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu drăguță, nu de mașini virtuale zic.
Ci de computere care-și fac treaba, alea cu w98 conectate chiar la net.
|
|||
|
|||
![]()
-ai citit articolul postat de mine? sunt anumite probleme de securitate,nu trebuie folosit ie8,wmp...citeste ce zic baietii de la videotutorial.ro
|
|
|||
|
|||
![]()
-pai nu le cumpar pt ca le am gratis...ce in wine pot sa le instalezi ? astea de la adobe cs6?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce linux ai? Incearca Debian sau Ubuntu. Instaleaza-le, apoi instaleaza Wine in ele, si give it a try. Daca merge, e ok. Eu unul nu le-am incercat, dar...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea e alta: DACĂ ACUM MERGE UN XP, VA MERGE ȘI DE AICI ÎNAINTE FIX LA FEL! Nu vă mai uitați în gura tuturor, e ca la mașina de spălat: dacă nu se mai fabrică modelul, tre' să-ți cumperi una nouă?
|
|||
|
|||
![]()
Piese de schimb, in cazul masinii. Update-uri de securitate, in cazul OS-ului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-oricum recomand folosirea win7 pt ca e mai bun decat xp si versiunile mai mici + ca se poate instala ie 10 si chiar 11 ,sau si mai bine recomand folosirea browserului chrome pt ca suporta css3,html5..nu de alta dar sa nu ne mai chinuim noi webdesignerii cu ie 8,7,6... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Astea-s prostii de marketing.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care e diferenta intre lubuntu si a instala ubuntu/kubunt + lxde, pe urma te loghezi pe interfata grafica folosind lxde ca si window manager? Citat:
Eu deja caut alternative la firefox, am de gand sa-l dezinstalez. Are cineva vreo sugestie de un "firefox" alternativ? In sensul sa fie motorul de firefox, la zi, dar nu release -ul de la Mozilla fundation? Sa vedem ce si cum cu chromium. Imi place cum se misca.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 07.04.2014 at 19:09:58. |
|