![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca privesti icoana Mantuitorului Hristos, cred ca nu ramai fara raspuns... Urmeaza-L! Asta nu inseamna ca nu trebuie sa pastram o igiena, sa fim ingrijiti.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred că are cum să fie păcat. Atunci ar fi păcat și faptul că nu respectăm cele referitoare la tăierea împrejur. Apostolii și-au pus problema asta și vedem în Fapte cum au soluționat acest gen de dileme.
|
|
|
|||
|
|||
|
E stupid deja sa luam icoane ca model pentru felul in care ne gestionam chipul. Icoana e doar un simbol, nu o fotografie sau holograma. Rasi sau nu, tunsi sau nu, sa fim ingrijiti: si "partea dinauntru a paharului" sa fie stralucitoare in ochii Celui Care o poate vedea, iar chipul nostru sa fie ingrijit si nu spre smitirea aproapelui. Atit.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Chiar apostolul Pavel spune ca este o rusine ca barbatul sa isi lase parul lung, iar pentru femeie este o cinste
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu as fi raspuns, pentru ca altii au dat deja un raspuns pertinent, dar mi se pare firesc sa ne abtinem de la a da raspunsuri si sfaruri cand acestea se bazeaza pe pareri personale si interpretarii proprii si nu pe cunostinte.
|
||||
|
||||
|
Si iarasi ne preocupa mai mult aspectul exterior decat cel interior... nu era deja topicul asta in sectiunea tinuta in Biserica?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu am stiut de acel topic. Si ma preocupa ȘI aspectul exterior atata timp cat Dumnezeu a lasat vreo porunca in acest sens |
|
|
||||
|
||||
|
Ti-ai rezolvat toate celelalte probleme si asta a ramas nerezolvata?
|
|||
|
|||
|
Nu, nu mi-am rezolvat toate problemele dar pentru mine si asta era o dilema. Te-am deranjat?
|
|
|