Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.04.2014, 13:55:54
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Aici e o problema. Dumnezeu ne incearca, dar nu ne lasa in ispite peste puterile noastre. Ori cred in Dumnezeu si atunci cred ca tot ce mi se intampla este oranduit de El cu un rost, ori cred doar in oameni si atunci ma conformez duhului lumesc pentru a o duce mai bine in lume. Exista atatea vindecari neobisnuite in care ajutorul lui Dumnezeu a fost vizibil. Cand Dumnezeu vrea sa salveze pe cineva, gaseste o modalitate.
Sa inteleg de aici daca ai avea un copil pe care al trebui sa-l operezi si daca
n-ar avea acte digitale, ai refuza sa-l salvezi ?
Vechi 09.04.2014, 14:08:40
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Sa inteleg de aici daca ai avea un copil pe care al trebui sa-l operezi si daca
n-ar avea acte digitale, ai refuza sa-l salvezi ?
Scopul vietuirii este mantuirea. Viata vesnica, bucuria vesnica, nu sanatatea trupeasca trecatoare. Dumnezeu ingaduie orice ispita cu un rost. Daca Dumnezeu vrea ca eu sa altcineva sa murim, crezi ca putem sa ne opunem la nesfarsit? Crezi ca actele digitale sunt in masura sa ne salveze daca voia lui Dumnezeu este alta?
Vechi 09.04.2014, 14:13:43
Theodore_of_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Scopul vietuirii este mantuirea. Viata vesnica, bucuria vesnica, nu sanatatea trupeasca trecatoare. Dumnezeu ingaduie orice ispita cu un rost. Daca Dumnezeu vrea ca eu sa altcineva sa murim, crezi ca putem sa ne opunem la nesfarsit? Crezi ca actele digitale sunt in masura sa ne salveze daca voia lui Dumnezeu este alta?
Scopul vietii e cunoscut doar de Cel Care a facut-o. Nu Biserica, nu parintii biologici, nimeni.
Vechi 09.04.2014, 14:21:52
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodore_of_Mopsuestia Vezi mesajul
Scopul vietii e cunoscut doar de Cel Care a facut-o. Nu Biserica, nu parintii biologici, nimeni.
Eu ma refeream la scopul vietuirii crestine. Iisus nu S-a rastignit degeaba. S-a rastignit pentru a ne putea face partasi la fericirea vesnica. Ne-a spus si noua acest lucru. Ne-a spus clar in ce consta Fericirile:
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...ile-79770.html
Ne-a spus poruncile evanghelice dupa care vom fi judecati. Ne-a lasat liberi sa facem voia Sa, raportandu-ne la porunci in functie de ravna noastra.
Subiect închis