![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar nu ma enervez.Sunt mai calm decat marea.
Citat:
Pentru ca analogia cu vinul era in contextul legaturii dintre ecumenism si pecete. Citat:
acest lucru. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 09.04.2014 at 23:24:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Am facut iar aceeasi greseala. Am intrat in acelasi joc imbecil. Nu doar ca este aproape imposibil, in mod normal, cu oameni cat de cat rationali sa schimbi credinte, dar cu niste oameni indoctrinati (in sensul negativ) fara un minim de discernamant demersul este chiar daunator.
Eu propun ca admin-ul sa sterrga tipicul si sa baneze orice user care incearca sa initieze o noua discutie pe aceasta tema pentru ca rezultatul nu va fi decat un nou prilej de cearta.
|
|||
|
|||
|
Citat:
'Sa baneze orice user'...Lash mod de a riposta.!!!! Nu aveti contra'argumente????.adika sa taca toti, ca ma cam deranjeaza, si de la ora x la y vreau sa dorm, si muritorii acestia vorbesc cam tare.....Jalnik mod de a trata aproapele,cica sa'i baneze,oribil... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Specifice sustinatorilor acestei idei le sunt ignoranta, necunoasterea, credulismul si unora chiar prostia. In situatia asta pentru ce este util o cearta fara argumente? Si de ce sa promovam cearta initiand topicuri fara rost? Solutie este banarea.