![]() |
![]() |
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Ori duhovnicii trebuie sa fie cerberii Sfantului Potir. Citat:
Citat:
Nu sa-l schimb dupa placul meu, deoarece la spovedanie se spala pacatele si nu se intra ca la magazin de unde aleg ce-mi place si ce nu-mi place. Citat:
la el ? De ce sa-l schimb ? Citat:
Spovedania este spovedanie si iti spui pacatele pe care le-ai facut. Ca sunt multe, ca sunt putine, asta depinde de tine cum ti-ai trait viata. Citat:
sa-l intrebe pe duhovnic de ce nu-i da canon.Mie personal, fuga de canon mi se pare a fi fuga de cruce.Ori Hristos ne cheama sa ne purtam crucea si sa nu disperam pentru ca el este cu noi deinaintea veacurilor. Citat:
Daca schimb duhovnicii, pai nici unul nu va putea sa-mi dea canon potrivit pentru ca nu-i ofer posibilitatea sa ma cunoasca. Daca privesc spovedania drept formalism pai atunci risc sa ma joc la propriul cu focul. Scopul spovedaniei si al canonului reprezinta pregatirea pentru impartasanie, ori daca eu fac formalism in spovedanie si nu am canon atunci ma duc negru la impartasanie si sunt deja pe drumul nevredniciei. Ori in Sfantul Potir este trupul si sangele lui Hristos.Pai eu ca(virgula) credincios, pot (imi permit) sa ma joc cu asa ceva ?! Pai daca eu fac formalism din spovedanie, este ca si cum mi-as trage un glonte in cap fie din superficialitate fie din inconstienta( nu stiu cu ce ma joc si nu-mi dau seama ce fac, pentru ca nu inteleg ceea ce fac, pentru ca in realitate niciodata nu mi-am propus). Last edited by oaie_cugetatoare; 17.04.2014 at 05:09:11. |
|