Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.04.2014, 12:39:10
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-singur e greu sa faci ceva,dar tu ai gasit ceva metode a remedia cate ceva?
Păi eu încerc să aplic metoda aia de a mă comporta creștinește în viața de zi cu zi, la locul meu. Nu mi-am pus în gând să schimb pe nimeni, că nici nu cred că se poate, fără voia celuilalt, desigur.

Nu cred că mi-am exprimat vreodată nemulțumirea cu ce se întâmplă la nivel macro... să zicem... Societatea e formată și ea din indivizi, așa că punctul de plecare în a îndrepta ceva sunt eu. Cred că am foarte mult de lucru aici, așa că nu știu când/ dacă voi trece la a avea pretenții de la cel de lângă mine...
Reply With Quote
Vechi 17.04.2014, 13:32:09
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Auzi la tine, sa te schimbi, pai ce e asta, un fleac, un mizilic, ce eroism e asta, nu se uita nimeni la tine, mai bine sa ramai un badaran dar sa promovezi din spatele monitorului lupta impotriva ecumenismului, comunismului, avorturilor, vaccinurilor, sa promovezi antisemitismul, asasinatele legionare, etc.

Asta dar neo-crestinism, asta da schimbare.

Si sunt sigur ca asta remediaza o gramada de lucruri, daca n-ati observat o gramada de lucruri s-au schimbat de cand dau unii copy/paste, mai putin promotorul lor, dar asta e oricum un aspect insignifiant, ca si personajul.

Last edited by AlinB; 17.04.2014 at 13:35:34.
Reply With Quote
Vechi 17.04.2014, 13:50:35
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annyta Vezi mesajul
Păi eu încerc să aplic metoda aia de a mă comporta creștinește în viața de zi cu zi, la locul meu. Nu mi-am pus în gând să schimb pe nimeni, că nici nu cred că se poate, fără voia celuilalt, desigur.

Nu cred că mi-am exprimat vreodată nemulțumirea cu ce se întâmplă la nivel macro... să zicem... Societatea e formată și ea din indivizi, așa că punctul de plecare în a îndrepta ceva sunt eu. Cred că am foarte mult de lucru aici, așa că nu știu când/ dacă voi trece la a avea pretenții de la cel de lângă mine...
-pai eu zic ca nu e bine sa tacem din gura,trebuie sa si marturisim adevarul
-normal ca e bine sa ne schimbam,sa fim cat mai crestini dar si faptul ca nu acceptam raul,ecumenismul,satanismul,comunismul,magia,vraji toria,...arata ca ne-am schimbat mintea,ca nu acceptam ideile intunericului,ereziile...
-si e bine sa si marturisim,prin orice mijloace,chiar si copy/paste,link cattre un articol crestin,o carte ortodoxa,o predica ortodoxa...
-de ex a fost zilele trecute la TVR2 Capsali si altii care au luat apararea muzeului taranului roman, a ortodoxiei,a lui Mircea Vulcanescu,au zis ca sunt impotriva comunismului...nu e putin lucru
-P Amfilohie Branza a tinut o conferinta impotriva masoneriei,deci iar o marturisire a adevarului
-parintele Arsenie Papacioc a marturisit impotriva ecumenismului
-deci sunt oameni cu viata sfanta (parintele Arsenie [Papacioc si P Iustin si altii) care au marturisit impotriva ecumenismului ,a masoneriei.ca sa afle tot crestinul si sa nu accepte ereziile si organizatiile satanice
-si vin aici pe forum niste spalati pe creier ca AlinB,niste comunisti care se iau de marii duhovnici si noi sa tacem din gura ?
Reply With Quote
Vechi 17.04.2014, 14:12:24
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
-pai eu zic ca nu e bine sa tacem din gura,trebuie sa si marturisim adevarul
-normal ca e bine sa ne schimbam,sa fim cat mai crestini dar si faptul ca nu acceptam raul,ecumenismul,satanismul,comunismul,magia,vraji toria,...arata ca ne-am schimbat mintea,ca nu acceptam ideile intunericului,ereziile...
-si e bine sa si marturisim,prin orice mijloace,chiar si copy/paste,link cattre un articol crestin,o carte ortodoxa,o predica ortodoxa...
-de ex a fost zilele trecute la TVR2 Capsali si altii care au luat apararea muzeului taranului roman, a ortodoxiei,a lui Mircea Vulcanescu,au zis ca sunt impotriva comunismului...nu e putin lucru
-P Amfilohie Branza a tinut o conferinta impotriva masoneriei,deci iar o marturisire a adevarului
-parintele Arsenie Papacioc a marturisit impotriva ecumenismului
-deci sunt oameni cu viata sfanta (parintele Arsenie [Papacioc si P Iustin si altii) care au marturisit impotriva ecumenismului ,a masoneriei.ca sa afle tot crestinul si sa nu accepte ereziile si organizatiile satanice
-si vin aici pe forum niste spalati pe creier ca AlinB,niste comunisti care se iau de marii duhovnici si noi sa tacem din gura ?
Vorba-i una, fapta e alta. Adică e nevoie de fapte.

Iar Alin nu e nici spălat pe creier, nici singurul care îți atrage atenția că metoda aceasta, de copy/paste, nu e nici convingătoare, nici de un deosebit folos, și nici nu îți creează o imagine prea strălucită...

Și, așa cum spunea Părintele Rafail Noica, Adevărul nu are nevoie să fie apărat de către noi, ci noi avem nevoie să fim apărați de Adevăr...

Last edited by Annyta; 17.04.2014 at 14:16:25.
Reply With Quote
Vechi 17.04.2014, 14:33:44
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Annyta Vezi mesajul
Vorba-i una, fapta e alta. Adică e nevoie de fapte.

Iar Alin nu e nici spălat pe creier, nici singurul care îți atrage atenția că metoda aceasta, de copy/paste, nu e nici convingătoare, nici de un deosebit folos, și nici nu îți creează o imagine prea strălucită...

Și, așa cum spunea Părintele Rafail Noica, Adevărul nu are nevoie să fie apărat de către noi, ci noi avem nevoie să fim apărați de Adevăr...
-si asta e fapta ca marturisesti,sau ca citesti din sfinti e considerata o fapta buna,sau cea maiu mare fapta buna e rugaciunea

-e spalat pe creier pt ca e cu comunismul,e intunecat la minte si nu accepta adevarul si s-a luat de marii duhovnici; deci e el mai destept si mai luminat decat marii duhovnici; sa tecem din gura si sa-i dam dreptate ?
-pai mai postez si eu articole ca eu gandesc ca le citim si apoi discutam pe subiect,sau dupa ce am citit din carti ,mai dam citate din sfinti..sau e bine sa vina AlinB cu argumentele lui destepte dar care nu sunt dintr-un suflet luminat ci doar din propria lui minte, si sa se ia si de duhovnici

-noi trebuie sa fim aparati de adevar dar atunci daca taceau din gura sfintii nu se mai combateau ereziile,sau daca tacea din gura P Arsenie Papacioc multi acceptau erezia ecumenista
-deci trebuie si marturisire,si comunicare si informare...
Reply With Quote
Vechi 17.04.2014, 14:51:07
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
-si asta e fapta ca marturisesti,sau ca citesti din sfinti e considerata o fapta buna,sau cea maiu mare fapta buna e rugaciunea

-e spalat pe creier pt ca e cu comunismul,e intunecat la minte si nu accepta adevarul si s-a luat de marii duhovnici; deci e el mai destept si mai luminat decat marii duhovnici; sa tecem din gura si sa-i dam dreptate ?
-pai mai postez si eu articole ca eu gandesc ca le citim si apoi discutam pe subiect,sau dupa ce am citit din carti ,mai dam citate din sfinti..sau e bine sa vina AlinB cu argumentele lui destepte dar care nu sunt dintr-un suflet luminat ci doar din propria lui minte, si sa se ia si de duhovnici

-noi trebuie sa fim aparati de adevar dar atunci daca taceau din gura sfintii nu se mai combateau ereziile,sau daca tacea din gura P Arsenie Papacioc multi acceptau erezia ecumenista
-deci trebuie si marturisire,si comunicare si informare...
Antiecumenism, e Joia Mare și ai face bine să renunți la aberațiile tale obișnuite și să te ocupi de alte treburi, mai folositoare. Stilul tău de "mărturisire" este contraproductiv, îndepărtează omul de credință, nu-l apropie.
Dacă vrei neapărat să faci ceva pentru Hristos și aproapele tău, pune în practică, în viața ta de zi cu zi în locul unde trăiești, cuvântul Sfântului Serafim de Sarov: "Dobândește pacea și mii de oameni din jurul tău se vor mântui".
Vechi 17.04.2014, 15:01:03
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Antiecumenism, e Joia Mare și ai face bine să renunți la aberațiile tale obișnuite și să te ocupi de alte treburi, mai folositoare. Stilul tău de "mărturisire" este contraproductiv, îndepărtează omul de credință, nu-l apropie.
Dacă vrei neapărat să faci ceva pentru Hristos și aproapele tău, pune în practică, în viața ta de zi cu zi în locul unde trăiești, cuvântul Sfântului Serafim de Sarov: "Dobândește pacea și mii de oameni din jurul tău se vor mântui".
-tu esti ortodox ? parca erai catolic nici nu mai stiu..
-da e Joia Mare putemn sa continuam discutia dupa Pasti
-credinta e cea ortodoxa nu ecumenista
-pai eu vreau sa fac ceva pt aproapele meu,mi-ar parea bine daca ar renunta cat mai multi la satanism,erezii,daca ar fi impotriva ecumenismului,comunismului,masoneriei,daca ar marturisii adevarul
-daca am postat un articol impotriva avortului,care contine citate din sfantul Velimirovici asta inseamna aberatii?
Reply With Quote
Vechi 17.04.2014, 15:16:01
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
-tu esti ortodox ? parca erai catolic nici nu mai stiu..
Te-ai contrazis cu mine pe zeci de postări, ca să aflu acum că mă confunzi cu altcineva..... ai fost tare (confuz) la faza asta!

Citat:
-da e Joia Mare putemn sa continuam discutia dupa Pasti
-credinta e cea ortodoxa nu ecumenista
-pai eu vreau sa fac ceva pt aproapele meu,mi-ar parea bine daca ar renunta cat mai multi la satanism,erezii,daca ar fi impotriva ecumenismului,comunismului,masoneriei,daca ar marturisii adevarul
-daca am postat un articol impotriva avortului,care contine citate din sfantul Velimirovici asta inseamna aberatii?
Întodeauna rătăcitul are pretenții foarte mari de la alții, nu de la sine. Este semnul cel mai evident al fariseismului.
Aberant este stilul tău de a purta o discuție, dar și modul cum încerci să folosești texte cu credibilitate pentru a-ți propti mai bine prostiile din mintea ta.
Vechi 17.04.2014, 14:56:34
Annyta
Guest

Implicit

Greu de comunicat cu tine :-(

Ai citit Cum am vrut să mă fac sfânt de Virgil Gheorghiu? Cum l-a învățat tatăl lui, preot, că pentru a se sfinți e nevoie să-ți iubești dușmanii, iar Virgil, copil fiind, era amărât că nu are dușmani? Ca să aibă șansa să îi iubească și astfel să sfințească numele Virgil?

Iată, tu ai putea să îl iubești pe Alin, dacă tot îl declari dușman... îl mărturisești pe Hristos, urmându-i porunca de a ne iubi dușmanii... și așa toată lumea e mulțumită și împăcată, înainte de Înviere!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Contraceptia cauzeaza avort!!! theosis3131 Generalitati 1 21.06.2009 21:40:37